"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הרוג ופצועה קשה מירי בכניסה לנתניה

גבר ואישה נורו סמוך לכניסה לנתניה • הגבר (35) נהרג, אישה כבת 30 נפצעה קשה ופונתה לביה"ח כשהיא מורדמת ומונשמת • ככל הנראה מדובר בחיסול

,עודכן
זירת האירוע בנתניה // צילום: דוברות מד"א

אירוע קשה סמוך למחלף נתניה: היום (שישי) לקראת השעה שלוש בצהריים התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב שרון על שני פצועים מירי בכביש 57, סמוך לכניסה לנתניה. חובשים ופרמדיקים של מד"א שהגיעו למקום נאלצו לקבוע את מותו של גבר כבן 35, ופינו לבית החולים לניאדו אישה כבת 30 במצב קשה, כשהיא מורדמת ומונשמת.

מדוברות המשטרה (שרון) נמסר כי כוחות משטרה הגיעו למחלף נתניה, סמוך לרחוב ויצמן, בעקבות דיווחים על ירי, וכי נסיבות האירוע נבדקות כעת בזירה.

מהחקירה הראשונית מתברר כי ככל הנראה מדובר בחיסול, וכי הגבר והאישה ישבו בתוך הרכב, כאשר הגבר בכיסא של הנהג והאישה בכיסא ליד. אלמונים פתחו לעברם בירי מטווח קצר. הגבר נהרג במקום והאישה נפצעה קשה. ההערכה היא שהגבר היה היעד לחיסול, והאישה נפצעה מהירי רק בגלל שישבה קרוב אליו.

הפרמדיקים של מד"א יקי חג'ג' ואוריאן לוקץ סיפרו: "כשהגענו למקום ראינו את שני הפצועים כשהם מחוסרי הכרה, הגבר היה ללא דופק וללא נשימה, ולאחר בדיקות רפואיות נאלצנו לקבוע את מותו. אישה כבת 30 שהייתה במצב קשה מאוד הורדמה והונשמה בשטח, ופונתה במצב קריטי לבית החולים תוך כדי טיפול רפואי מציל חיים".

מבית החולים לניאדו נמסר כי למחלקה לרפואה דחופה הובאה על ידי מד"א אישה בשנות ה-30 לחייה, כשהיא סובלת מפציעות בחזה ובגפיים, וכי היא מטופלת כרגע בחדר הלם, כאשר מצבה קשה ונשקפת סכנה לחייה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר