צילום: Gettyimages // נדאל. גם הטניס מושפע מנגיף הקורונה

ה-ATP הודיע על השבתה ל-6 שבועות

הארגון האחראי על סבב הגברים בטניס העולמי, הודיע על הפסקת פעילות שבהם לא ייערכו טורנירים עד ה-20 באפריל • הרולאן גארוס בסכנה

ארגון ה-ATP הודיע על הפסקת פעילות לשישה שבועות, שבהם לא ייערכו טורנירים. משמע שעד ה-20 באפריל עונת הטניס תהיה מושבתת. מלבד האינדיאן וולס וטורניר מיאמי שבוטלו לאחר דרישת לא מעט שחקנים בסבב, טורניר החימר ביוסטון, טורניר מארקש, טורניר מונטה קרלו, טורניר ברצלונה ואליפות הונגריה הפתוחה לא יתקיימו.

בנוסף, קיומו של טורניר הרולאן גארוס שאמור להיפתח ב-24 במאי נמצא גם הוא בספק רב. החל מה-20 באפריל ועד ה-24 במאי אמורים להתקיים בספרד ואיטליה 2 טורנירי הכנה לגראנד סלאם והמצב של נגיף הקורונה במדינות לא מבשר טובות להמשך. מנהל הטורניר ג'י פורז'ה אמר על הנושא: "יש זמן עד הרולאן גארוס, נקווה שדברים ישתנו במהירות. לפני הכל צריך לחשוב על בריאות השחקנים והצופים".



 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...