הנהלת פיב"א הודיעה באופן רשמי כי כל התחרויות שנמצאות תחת אחריותה יופסקו החל ביום שישי (13.3) ועד להודעה חדשה. "ההחלטה התקבלה בהתחשב במצב הנוכחי של התפשטות נגיף הקורונה ומתוך רצון לשמור על בריאות השחקנים, המאמנים, העובדים והאוהדים", נאמר בהודעה.
המשמעות: משחקיה של הפועל ירושלים במפעל מוקפאים עד הודעה חודשה. האדומים ניצחו אתמול את פריסטרי במשחק ללא קהל, אבל גם הם ידעו כי הסיכויים ששלב רבע הגמר בו הם אמורים לשחק מול בורגוס הספרדית לא יתקיים.

נכון לעכשיו בשתי המדינות קיימת הנחיה לשחק ללא קהל, ובספרד ההנחיות מחמירות יותר – בשבועיים הקרובים לא יתקיימו משחקי ליגה. המשמעות היא: מיום שלישי ועד המשחק בעוד שבועיים (אם יתקיים), בורגוס לא תשחק אפילו משחק אחד.
בספרד פורסם כי שחקן ריאל מדריד בכדורסל התגלה כחולה הקורונה. אחרי שעה קלה נחשףכי מדובר בטריי טומפיקנס. כך או אחרת, השחקנים וכל מי שקשור לקבוצה, נכנס לבידוד.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו