"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מחר: רגע האמת של אוהדי הכדורגל
בעקבות המגבלות על התקהלות, קבוצות ליגת העל העבירו סקיצות של אצטדיוניהן לאישור משרד הבריאות • אם יצלח מחר הפיילוט ברבע גמר הגביע בין מכבי חיפה להפועל ב"ש, הכדורגל הישראלי לא יפגע
צילום: מאור אלקסלסי // אוהדי מכבי חיפה. יחזרו מחר לראות כדורגל

מחר: רגע האמת של אוהדי הכדורגל

בעקבות המגבלות על התקהלות, קבוצות ליגת העל העבירו סקיצות של אצטדיוניהן לאישור משרד הבריאות • אם יצלח מחר הפיילוט ברבע גמר הגביע בין מכבי חיפה להפועל ב"ש, הכדורגל הישראלי לא יפגע

ליאב נחמני
, עודכן

משרד הבריאות אישר למכבי חיפה לקיים את משחקה מול הפועל ב"ש במסגרת רבע גמר גביע המדינה בסמי עופר לעיני 20 אלף צופים (מחר, 20:15).

המתווה מדבר על גושי קהל של 4,500 איש, וביניהם חציצה. בין גוש לגוש תהיה הפרדה של קרוב ל־2,000 מקומות, וגם הכניסות והיציאות מהאצטדיון יופרדו בהתאם לגושים. כבר ביום חמישי העבירה סקיצה של האצטדיון כדי לבחון את כל האפשרויות. בנוסף, העובדה שהירוקים מפעילים את מערך הקופות באופן עצמאי אפשרה להם לדעת בדיוק מי יושב בכל כיסא, כך שגם ידועים לה פרטיו האישיים של כל אוהד.

אוהדי מכבי חיפה. יסמנו את הדרך לקהלים האחרים // צילום: אלן שיבר

המשחק מחר הוא למעשה סוג של פיילוט עבור הכדורגל הישראלי כולו. מינהלת הליגות תעביר מפרט של כל האצטדיונים בליגת העל, ויחד עם משרד הבריאות ייעשה מיפוי של כל היציעים, הכניסות והיציאות בכל מתקן. בכפוף לכך יאשר משרד הבריאות את מספר הצופים בכל משחק. המטרה היא כמובן לאפשר את המשך המשחקים בליגת העל תחת הגבלת 5,000 צופים לגוש, כפי שחייב משרד הבריאות.

כל מי שרכש כרטיס למשחק שאמור היה להתקיים ביום רביעי שעבר, יוכל להגיע מחר לסמי עופר, וכמה מאות כרטיסים נוספים אף אושרו למכירה. "הקהל יצטרך להישמע להוראות, להגיע מוקדם ולהיות סבלני", אמרו במועדון, "זה חדש לכולם, אבל אפשרי".

אם הפיילוט יעבוד, גם משחק הליגה של הירוקים מול הפועל ת''א בשבוע הבא ייערך באותה מתכונת. מצד אחד, מדובר בהפסדים של מיליוני שקלים עבור חיפה, ומצד שני, כל עוד החשש ממשחקים ללא קהל מרחף באוויר, במועדון הירוק מקבלים זאת בהבנה, כמו גם שאר המועדונים הגדולים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...