"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ירושלים - מכבי ת"א יתקיים כסדרו
משרד הבריאות אישר כי הקלאסיקו הישראלי בארנה ייערך עם 9000 אוהדים עם ריווח והפרדה בין היציעים ובתוך היציעים
צילום: אלן שיבר // בראון ואייסי במפגש הגביע. ייפגשו ביום ראשון

ירושלים - מכבי ת"א יתקיים כסדרו

משרד הבריאות אישר כי הקלאסיקו הישראלי בארנה ייערך עם 9000 אוהדים עם ריווח והפרדה בין היציעים ובתוך היציעים

יעקב מאיר
, עודכן

הקלאסיקו הישראלי בכדורסל ייערך כמתוכנן. היום (חמישי) התקיימה פגישה במשרדי מנהלת הליגה בה נכחו מנכ״ל הפועל ירושלים גיא הראל, שני כהן סמנכלית שיווק ומכירות הפועל ירושלים, עדלי מרכוס מנכ״ל מכבי תל אביב, יו״ר המנהלת שמואל פרנקל ומ״מ מנכ״ל המנהלת שלומי פרי.

במהלך הפגישה היו הנוכחים בקשר עם משנה למנכ״ל משרד הבריאות פרופסור איתמר גרוטו וסוכם איתו שהמשחק ביום א׳ יתקיים כסדרו. בשיחה סוכם על הפרדה של הקהל כאשר בארנה שמכיל 11000 אלף צופים ייכנסו 9000 צופים עם ריווח והפרדה בין היציעים ובתוך היציעים. 10% מהקהל (כ-1000 אוהדים) יהיו אוהדי מכבי תל אביב.

כמו כן, ישיבת הדירקטוריון של מינהלת הליגה שאמורה הייתה להיערך מחר בוטלה והמחזור הקרוב צפוי להתקיים כסדרו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...