תייר שטייל בישראל נדבק בקורונה
מדובר באזרח יווני, ועדיין לא ברור באלו מקומות בדיוק ביקר • כעת הוא מאושפז בבית חולים בארצו • זהו הנדבק התשיעי בווירוס הקטלני ביוון
הרשויות ביוון דיווחו היום (רביעי) על נדבק תשיעי במדינה השכנה. האדם שנדבק בווירוס הקורונה ביקר בישראל וזמן קצר לאחר חזרתו ליוון אובחן כחולה קורונה.
התייר היווני ביקר גם במצרים, לשם הווירוס הגיע במספרים קטנים מאוד, כך לפחות לפי הפרסומים הרשמיים. נכון לעכשיו הוא מאושפז בבית חולים במדינה ובקרוב אמורים לפרסם על איזו טיסה היה ובאילו מקומות ביקר בישראל.
מוקדם יותר היוםפרסם משרד הבריאות הודעהלפיה כל השבים מגרמניה, צרפת, ספרד, אוסטריה ושוויץ ייאלצו גם הם לבלות שבועיים בבידוד וזאת לאחר העלייה המדאיגה של מקרי ההידבקויות באירופה.
כזכור, לפני כמה שבועותהתגלה כי קבוצה גדולהשל תיירים מדרום קוריאה, שביקרה בישראל, נדבקה בנגיף. הדבר עורר בהלה בישראלומשרד הבריאות יצא בעקבות כךבשורה של הנחיות.
