"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לו"ז גביע האומות: הכל מתחיל ונגמר בסקוטלנד
באופ"א פרסמו את הלוח האינטנסיבי, שיכלול שישה משחקים בינלאומיים תוך חודשיים • הנבחרת תתחיל בספטמבר בגלזגו • הסיום גם יהיה מול הסקוטים, שיגיעו לישראל באמצע נובמבר
צילום: אודי ציטיאט // ערן זהבי באימון הנבחרת. לו"ז עמוס וקצר

לו"ז גביע האומות: הכל מתחיל ונגמר בסקוטלנד

באופ"א פרסמו את הלוח האינטנסיבי, שיכלול שישה משחקים בינלאומיים תוך חודשיים • הנבחרת תתחיל בספטמבר בגלזגו • הסיום גם יהיה מול הסקוטים, שיגיעו לישראל באמצע נובמבר

ליאב נחמני
, עודכן

נבחרת ישראל הוגרלה אמש לבית קשה במסגרת ליגת האומות. העובדה כי חניכיו של אנדי הרצוג עלו לדרג ב', זימנה לכחולים יריבות חזקות בדמות צ'כיה וסלובקיה כאשר היריבה השלישית תהיה סקוטלנד המוכרת, מולה תתמודד ישראל בחצי גמר ליגת האומות על העלייה ליורו בחודש הבא.

הבוקר (רביעי) פרסמה אופ"א את סדר המשחקים של ישראל ובו נקבע כי היא תחל את דרכה במשחק חוץ מול סקוטלנד ב-4.9, עוד חצי שנה בדיוק. שלושה ימים לאחר מכן סלובקיה תגיע ארצה עם לא מעט שמות מוכרים. הבולט שבהם הוא החלוץ מארק האמשיק, עד לא מזמן בנאפולי האיטלקית.

בדומה לחלוץ הנבחרת הישראלית ערן זהבי, הלך הסלובקי בעקבות הכסף הגדול בליגה הסינית והוא משתייך כיום לקבוצת דליאן פרו. הסקוטים גם יסיימו את הקמפיין הישראלי כשיגיעו לארץ ב-17.11. למעשה, מדובר בלוח משחקים אינטנסיבי שיכלול שישה משחקים בינלאומיים תוך חודשיים.

הרצוג מסביר. שישה משחקים בחודשיים // צילום: אודי ציטיאט

לוח המשחקים המלא:

4.9 – סקוטלנד – ישראל
7.9 – ישראל – סלובקיה
8.10 – ישראל – צ’כיה
11.10 – סלובקיה – ישראל
14.11 – צ’כיה – ישראל
17.11 – ישראל – סקוטלנד

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...