"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בשירות מכבי ת"א: סל ניצחון למירוטיץ' מול צסק"א
המונטנגרי של ברצלונה הדהים עם שתי נקודות על הבאזר ב-80:82 הדרמטי ברוסיה • באיירן מינכן ניצחה 68:77 בחוץ את זניט • ניצחון 11 ברציפות לאפס אנאדולו
צילום: אי-אף-פי // מייק ג'יימס. 12 נקודות, שלא הספיקו

בשירות מכבי ת"א: סל ניצחון למירוטיץ' מול צסק"א

המונטנגרי של ברצלונה הדהים עם שתי נקודות על הבאזר ב-80:82 הדרמטי ברוסיה • באיירן מינכן ניצחה 68:77 בחוץ את זניט • ניצחון 11 ברציפות לאפס אנאדולו

אבי סגל
, עודכן

סל ניצחון גדול של ניקולה מירוטיץ׳ העניק הערב (חמישי) לברצלונה ניצחון חוץ חשוב, 80:82 מול צסק"א מוסקבה במסגרת המשחק המרכזי של המחזור ה-26 ביורוליג.

5 שניות לסיום מייק ג׳יימס השווה בשלשה ל-80:80. ואז הגיע מירוטיץ׳ עם קליעת ניתור לאחור, שהעניקה את הניצחון לבארסה ממש בשניית הסיום. מדובר בסל הניצחון השני של מירוטיץ׳ בארבעת המשחקים האחרונים. אגב, שניהם היו במשחקי חוץ, כשהראשון היה מול ולנסיה.

מירוטיץ׳ היה גם הקלע הבולט עם 23 נקודות, קורי היגינס הוסיף 17 וברנדון דיוויס 16 נקודות משלו. אצל צסק"א, דניאל האקט בלט עם 17 נקודות. דרון היליארד תרם 14, ומייק ג׳יימס סיים עם 12 נקודות.

במפגש בין שתי האחרונות בטבלה, באיירן מינכן ניצחה 68:77 בחוץ את זניט סנט פטרסבורג. גם במשחקו השני בקבוצה מאמן סנט פטרסבורג החדש, צ׳אבי פאסקוואל, לא הצליח לנצח. גרג מונרו קלע 26 נקודות וקטף 8 ריבאונדים עבור המנצחת.

אנאדולו אפס כבר עם ניצחון 11 ברציפות ביורוליג. מוליכת היורוליג ניצחה בברלין את אלבה 86:99. רק נזכיר כי אנאדולו היא יריבתה הבאה של מכבי ת״א, כשתתארח ביד אליהו ביום רביעי.

אנאדולו הסתדרה גם ללא שייין לארקין הפצוע, בעזרת ואסילייה מיצ׳יץ׳, שסיים עם 23 נקודות ו-9 אסיסטים. אדריאן מורמאן גם נצץ בשורות המנצחת עם 19 נקודות. מרטין הרמאנסון קלע 19 נקודות עבור המפסידה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...