הוועדה המקצועית של איגוד השופטים מגבה את השופט נאאל עודה על החלטתו באירוע הכרטיס הצהוב השני שהונף לשחקן הפועל חדרה, דיא לבאבידי, במשחק אתמול (שבת) מול מכבי חיפה.
על פי הודעת הוועדה: "בדקה ה-27 צדק השופט כאשר הניף כרטיס צהוב שני לעבר שחקן חדרה בגין עבירת משחק חסרת אחריות. השחקן ראה באופן ודאי את תנועת היריב לעבר הכדור ונהג בחוסר אחריות ותוך משחק מסוכן כאשר הרים רגל ישרה עם פקקים חשופים לכיוון פניו של היריב. אין כל הכרח בפגיעה בפועל בנסיבות המתוארות, אלא מספיקה התנהלות חסרת אחריות ומסוכנת לצורך הנפת כרטיס צהוב. במידה והיתה מתרחשת פגיעה פיזית ישירה, היא עלולה היתה לחייב הנפת כרטיס אדום ישיר".
כמו כן, איגוד השופטים הגיש תלונה רשמית לתובע ההתאחדות, עו"ד ניר רשף, בדרישה להעמיד את מאמן הפועל חדרה, שרון מימר לדין משמעתי בגין התבטאויותיו בסיום המשחק. באיגוד הודיעו כי "בכוונתנו לבחון מעתה כל התבטאות חריגה של מאמן, בעל תפקיד, ובכלל זה מועדון, בנושא השיפוט ולפעול למיצוי הדין עמם ככל שינסו לתרץ כישלון אישי ו/או קבוצתי על חשבון צוות השיפוט. למען הסר ספק ולמי שעדיין משתמש בהגדרות שעניינן גודל המועדון, הננו להבהיר כי זאת היא מדיניות האיגוד כלפי כל מועדון, קטן כגדול, ללא שום הבחנה ביניהם".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
