"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נשיא סין רומז: ידענו על התפרצות הקורונה עוד בטרם המידע נחשף בתקשורת

הרשויות בסין פרסמו חלקים מנאום שנשא המנהיג בשבוע שעבר • "אני דרשתי באופן מפורש סגר מלא על מחוז חוביי" • מניין המתים מהנגיף הקטלני עלה ל-1,665 • 70 בני אדם נוספים על סיפון האונייה "דיימונד פרינסס" אובחנו כחולים

,עודכן
נשיא סין, שי ג'ינפינג, נבדק בריאותית // צילום: איי.אף.פי // נשיא סין, שי ג'ינפינג, נבדק בריאותית // צילום: איי.אף.פי

הרשויות בסין פרסמו הבוקר חלקים מנאומו של נשיא סין, שי ג'ינפינג, בו הוא מתאר כיצד ניסה הורה להתמודד עם התפרצות מגיפת הקורונה.

"מהיום הראשון של ראש השנה הסיני, מניעת הפצת המחלה והטיפול בנפגעים היה הדבר הראשון על סדרהיום שלי", אמר שי, והוסיף: "עקבתי אחרי המאמץ לעצור את התפשטות המגפה ונתתי הנחיות מילוליות וכתובות כל הזמן".

הנשיא הסיני גילה כי הוא זה שהתעקש על קיום הסגר הכללי במחוז חוביי, ואמר: "דרשתי באופן מפורש כבר מה-22 לינואר כי יתקיים סגר מלא והפסקת תנועת האדם ממחוז חוביי". מדובר בדין וחשבון נדיר מצד המנהיג רב העוצמה של המפלגה הקומוניסטית במדינה. הנאום עצמו ניתן בפני חברי המעגל הפנימי של המפלגה בשבוע שעבר ורק חלקים ממנו פורסמו.



נשיא סין, שי ג'ינפינג, בביקור בבית חולים בביג'ינג // צילום: איי.אף.פי

סוכנויות הידיעות דיווחו הבוקר כי 70 בני אדם נוספים שנמצאים על סיפון ספינת בשייט "דיימונד פרינסס" אובחנו כחולים בווירוס הקורונה. כך, עומד כעת מספר הנדבקים על "ספינת הקורונה" על 355 בני אדם. טרם ידוע האם בין הנדבקים החדשים נמצאים גם ישראלים.

בתוך כך, פרופ' איתמר גרוטו, המשנה למנכ"ל משרד הבריאות, המריא ליפן שם ינסה למצוא פיתרון יחד עם משרד הבריאות היפני כדי להוריד את הנוסעים הישראלים מספינת התענוגות. על פי הדיווחים ההורדה מהאנייה נקבעה ליום רביעי, אולם הקפטן מסר לנוסעים כי ככל הנראה יידרש עוד שבוע של הסגר.

במקביל, סין דיווחה היום על 142 מקרי מוות נוספים במדינה בעקבות הווירוס, וכן על 2,009 חולים נוספים. סך מניין מקרי ההדבקות בעולם עומד על 69,186, כשרובם המוחץ כאמור בסין עם 68.5 אלף מקרים. אחריה, ובפער גדול, ישנם 68 נדבקים בסינגפור, 56 ביפן43 ביפן ו-33 בתאילנד.

עוד בנושא:

15 ישראלים בבידוד ב"ספינת הקורונה": "מספר החולים רק עולה - חוששים שנידבק"

"מצב מפחיד": החב"דניקים נלחמים בקורונה

דיווחים: מספר המתים מנגיף הקורונה גבוה פי 50 מהאומדן הרשמי

בנוסף, בנפאל נערכים להגעתם של 175 אזרחים נפאליים מהוואן שבסין, מוקד התפרצות המחלה. ככל הנראה עם הגעתם יכנסו לבידוד בשדה התעופה שבקטמנדו.

הנגיף מתפשט // צילום: אי. פי. איי
הנגיף מתפשט // צילום: אי. פי. איי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר