"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ה-15 ברצף: טורונטו לא עוצרת
האלופה גברה עם על מינסוטה במשחק הבכורה של דיאנג'לו ראסל 123:137 • הלייקרס סופרים 40 ניצחונות אחרי 100:125 קליל על פיניקס • איגודאלה ומיאמי גברו על גולדן סטייט 101:113
צילום: איי.פי // לאורי חוגג. 123 נק' קלעו יחד החמישייה של הרפטורס

ה-15 ברצף: טורונטו לא עוצרת

האלופה גברה עם על מינסוטה במשחק הבכורה של דיאנג'לו ראסל 123:137 • הלייקרס סופרים 40 ניצחונות אחרי 100:125 קליל על פיניקס • איגודאלה ומיאמי גברו על גולדן סטייט 101:113

מערכת ספורט היום
, עודכן

טורונטו – מינסוטה 126:137

דיאנג'לו ראסל אולי חלם על ניצחון במשחק הבכורה שלו במדי מינסוטה, אבל לטורונטו של השבועות האחרונות אין כל כוונה לחלק מתנות בחינם. הבוקר הראפטורס רשמו ניצחון 15 ברציפות. קייל לאורי שב מפציעה קלה וסיים עם 27 נק' ו-11 אס', אך זה היה הערב של פסקאל סיאקם הנפלא שסיים עם 34 (14 מתוכן ברבע האחרון). די-לו הסתפק ב-22 נקודות (4 מ-5 לשלושה) וחמישה אסיסטים. במחצית הראשונה הוא וקארל אנתוני טאונס החזיקו את הוולבס בסיפור, אך ברבע האחרון האלופה סגרה עניין.

ל.א לייקרס – פיניקס 100:125

ראג'ון רונדו הגיע לשיא עונתי של 23 נק', אנתוני דיוויס הוסיף 25 ו-10 ולברון נשק לטריפל דאבל עם 17, 9 אס' ו-8 ריב'. ההופעה המשולשת הזו הספיקה ללייקרס לנצח די בקלילות את פיניקס, ומרבע לרבע ההפרש רק הלך וגדל. דווין בוקר בערב חלש במיוחד של 10 נק' בלבד (2 מ-11 מהשדה) לא הצליח לעזור לסאנס למנוע מהלייקרס את ניצחונם ה-40 העונה בליגה.

רונדו. שיא עונתי בנקודות // צילום: אי.פי
רונדו. שיא עונתי בנקודות // צילום: אי.פי

גולדן סטייט - מיאמי 113:101

המשחק הזה עורר תשומת לב בעיקר בשל העובדה שאנדרה איגודאלה, התוספת החדשה והמסקרנת לסגל של מיאמי, התמודד לראשונה מול הקבוצה שעמה זכה בשלוש אליפויות ונפרדה ממנו בקיץ. איגי הסתפק ב-2 נק' ו-5 ריב' ב-17 דק' (+25 בדקות שלו על המגרש), כי מעבר לזה הוא לא היה צריך. 21 ו-10 ריב' של ג'ימי באטלר עשו את העבודה עבור ההיט. דמיון לי בלט אצל הווריורס עם 26 נק' (5 מ-7 לשלוש)

איגודאלה וגרין מעלים זכרונות // צילום: אי.פי
איגודאלה וגרין מעלים זכרונות // צילום: אי.פי


israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
יתר התוצאותטעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...