מריה ובתה התינוקת

אם לא בבי"ח - אז בבית מרקחת

מרים, פרח רוקחות בסופר־פארם בקריית ים, ילדה את בתה בסניף בעזרתה של דיילת קוסמטיקה • היא קראה לתינוקת על שם "המיילדת"

מריה סרבאי, עולה חדשה מרוסיה בת 29, לא דמיינה לרגע כיצד תיראה חוויית הלידה השלישית שלה. סרבאי, פרח רוקחות בסניף סופר־פארם בקריית ים, ילדה את בתה בסניף בעזרתה של דיילת הקוסמטיקה.

סרבאי, שהיתה בשבוע ה־36 להריונה, עבדה במשמרת ערב ביום חמישי האחרון. בשעה 18:00 יצאה להפסקה והחלה להרגיש כאבים וצירים. היא בדקה שהצירים סדירים וביקשה ממנהלת המשמרת לצאת לבי"ח.

אילוסטרציה // צילום: יהושע יוסף
אילוסטרציה // צילום: יהושע יוסף

סרבאי התקשרה לבעלה וביקשה שיבוא לאסוף אותה. היא חיכתה לו ולא הזמינה אמבולנס היות שלדבריה לא חשבה שזה יקרה מהר כל כך. "אחרי כמה דקות הרגשתי כבר התחלה של לידה. גליה סמילנסקי, דיילת הקוסמטיקה בסניף ניגשה לבית המרקחת, לקחה כפפות ויילדה אותי בחדר של המנהלת המסחרית. 

עוד בנושא:

"אישה אחרי לידה לעולם לא חוזרת לעצמה"

"פייק בייבי" – האישה זייפה היריון, לידה ואפילו את חטיפת תינוקה

5 חודשים לאחר הלידה - ציפתה לי הפתעה

"כשהפרמדיק הגיע הוא כבר חתך את חבל הטבור, ונלקחתי לרמב"ם להמשך טיפול. נולדה לנו בת במשקל 2.655 ק"ג, ששמה מרתה גלית. גלית על שם גליה סמילנסקי, דיילת הקוסמטיקה שיילדה אותי".

סמילנסקי סיפרה כי "אני ממשפחה של רופאים, אבל מעולם לא עשיתי את זה. חשבתי באותו רגע רק עליה ועל התינוקת. הבנתי שאם אני לא אעשה משהו, התינוקת יכולה ליפול". 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...