"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צפו בתיעוד מים המלח: חלק מהר התמוטט על כביש

ניידת משטרה חסמה קטע מכביש 31 מחשש לקריסת חלק מההר לכביש • זמן קצר לאחר מכן התרחשה ההתמוטטות • לפני כשבועיים התרחש אירוע דומה

,עודכן

נמנע אסון: שוטרי משטרת ישראל חסמו היום (שלישי) בצהריים את כביש 31 בין צומת זוהר לצומת חתרורים, עקב התמוטטות של חלק מהמצוק הסמוך על הכביש. שוטרי משטרת ישראל נמצאים במקום והנהגים שמגיעים לאזור מתבקשים לנסוע בדרכים חלופיות.

בתיעוד דרמטי של האירוע נראית ניידת המשטרה חוסמת אתהאזורוברקע מתמוטט חלק מההר על הכביש.

זהו לא מקרה ההתמוטטות היחיד שאירע באזור בתקופה האחרונה. לפני כשבועיים נסגר הכביש המחבר את ערד לים המלח עקב התמוטטות דומה של חלק מהר על הכביש.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר