"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גם הערב: נמשך שיגור בלוני הנפץ מעזה

ביישובי עוטף עזה נרשמו שלושה מקרים שונים של צרורות בלונים המחוברים לחפצים חשודים • כוחות המשטרה טיפלו באירועים • לא דווח על נפגעים

,עודכן
צילום: דוברות המשטרה

משעות הערב המוקדמות שוגרו לישראל שלושה צרורות של בלונים המחוברים לחפצים חשודים. כוחות שיטור וחבלנים של המשטרה הוזעקו לטיפול בכל אחת מהזירות.

בשעה 17:15 דווח למשטרה על צרור בלונים שנחתבאזור שדרות. השטח נסגר בזמן שחבלן המשטרה הסיר את הסיכון מהחפץ החשוד.

כשעתיים לאחר מכן, בשעה 19:30, נוטרל חפץ חשוד שהוצמדלצרור בלוניםשאותרו במועצה האזורית לכיש.

ב-20:20 התקבל דיווח במשטרה כי בישוב בתחום המועצה האזורית מרחבים אותר צרור נוסף. גם במקרה זה הוזעקו שוטרים וחבלן למקום כדי לטפל באירוע.

צילום: איתמר בן שימול, שייקה שקד

במשטרה מוסרים כי "לאור מספר האירועים מסוג זה בימים האחרונים, אנו שבים ומזכירים לציבור - בכל מקרה בו מבחינים בחפץ חשוד, יש לדווח מיד למשטרת ישראל בטלפון 100. חל איסור לגעת בחפץ, ויש להרחיק סקרנים עד הגעתם של שוטרי משטרת ישראל למקום. חבלני המשטרה הם המוסמכים לטפל בחפצים חשודים וברשותם ציוד מיגון מקצועי ומתאים לכך".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר