אנשי עירוני ק"ש ניגשו בסיום המשחק אמש מול הפועל ב"ש (0:0) לחלוץ הקבוצה ג'יימס אדניי ולבלם מרקוס דיניז בניסיון להבין אילו קריאות הופנו כלפיהם מצד קומץ מאוהדי היריבה. "שמעתי הו הו" סיפר אדניי, "דיברתי עם השופט וגם הוא שמע. זו פעם ראשונה שאני עובר מקרה כזה מאז שאני משחק בישראל".
הבלם מרקוס דיניז הוסיף: "אין מקום לגזענות בכדורגל. ישראל היא מדינה נפלאה ואני חושב עליה רק דברים טובים. המקרה הזה לא ישנה את דעתי על ישראל".
במעבר חד לפן המקצועי, המאמן קובי רפואה יקבל השבוע לאימונים את המגן שמואל שיימן שחתם לעונה וחצי ונחת בישראל. עדיין לא ברור אם שיימן יהיה בסגל במשחק הליגה הקרוב מול הפועל רעננה ביום רביעי הקרוב.
מעבר לכך, בק"ש רוצים להתחזק גם בחלוץ אך לשם כך יש צורך להשתחרר מהחלוץ האירי קיליאן שרידאן. האפשרות לטרייד עם הפועל חדרה על לוסיו הברזילאי עדיין על הפרק. יחד עם זאת, בחדרה לא נלהבים מהעסקה ועשויים לדרוש גם כסף עבור לוסיו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
