"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"על נתניהו להתפטר עוד הערב ממשרדי הממשלה"

בתנועה לאיכות השלטון קוראים לראש הממשלה לעמוד בהתחייבותו להתפטר מכל תפקידיו בממשלה עד ינואר • "אל תבזה את בית המשפט", הוסיפו

,עודכן
ראש הממשלה בנימין נתניהו // צילום: מרק ישראל סלם

היועץ המשפטי של הליכוד התחייב לפני כשבועיים כי ראש הממשלה בנימין נתניהויחדל לכהן כשרהחל מ-1 בינואר 2020. כעת התנועה לאיכות השלטון דורשת מנתניהו: "אל תבזה את בית המשפט. עליך להתפטר מכל תפקידך המיניסטריאליים עד חצות בהתאם להתחייבויותיך".

בהודעה שמסר ב-12 בדצמבר היועץ המשפטי של תנועת הליכוד, עו"ד אבי הלוי, בעקבות עתירתהתנועה לאיכות השלטון, הוא הודיע לבג"ץ כיראש הממשלה, המשמש כשר במשרדי הבריאות, הרווחה, החקלאות והתפוצות, יתפטר מתפקידיו אלה ובמקומו ימונו שרים אחרים.

"התנועה מצפה מראש הממשלה להודיע עוד הערב על התפטרותו ולעמוד בהתחייבותו לבית המשפט", מסרו בתנועה לאיכות השלטון. "ככל שלא יעשה כן עד חצות, הדבר ייראה כביזוי בית המשפט ולא יהיה מנוס מהגשתה של עתירה נוספת, שתחייב אותו לעמוד בהתחייבותו שלו ולהתפטר לאלתר מכל תפקידיו כשר".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר