"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מחר: חומוס חינם בתל אביב
בשורה נהדרת לחובבי החומוס • אחת החומוסיות המובילות בעיר תחלק חומוס חינם במשך יום שלם • בלי אותיות קטנות
בקרוב ללא תשלום: החומוס של טחינה // צילום: יחצ

מחר: חומוס חינם בתל אביב

בשורה נהדרת לחובבי החומוס • אחת החומוסיות המובילות בעיר תחלק חומוס חינם במשך יום שלם • בלי אותיות קטנות

לירן אוהלי
, עודכן

רשת "החומוס של טחינה", שהגיעה לפני חודשים ספורים לתל אביב לראשונה לאחר סניפים מוצלחים בשדרות, באר שבע וירושלים, הכריזה על יום חגיגי, שחובבי החומוס מביניכם ישמחו לשמוע עליו: "יום החומוס הגדול". היום החגיגי ייצא לדרך ב-6.1, יום שני הבא, וגולת הכותרת בו היא שכל מי שיגיע לסניף יקבל מנת חומוס חינם.

לפרטים היבשים והחשובים: כל מנות החומוס במקום יחולקו בחינם, כאשר התוספות, הצ'יפס, הסלט, הפלאפל, הקינוחים והמשקאות, יישארו בתשלום, במחירים הרגילים המופיעים בתפריט.

תפריט החומוסייה// צילום: ללא קרדיט

"החלטנו על יום אחד שבו אנחנו רוצים להחזיר אהבה לכל לקוחותינו ובמקביל לאפשר לאנשים שלא מכירים אותנו לבוא, להתנסות ולהתאהב." מספרת אחד מבעלות הרשת, צליל ירון. "אנשים שלא מכירים אותנו ואת החומוס מאוד מופתעים ולא מצליחים להבין למה אנחנו עושים את זה. כל הלקוחות מגיעים לחגוג איתנו: צעירים ומבוגרים, טבעונים וקרניבורים, זוגות, רווקים, החומוס מאחד את כולם".

לדברי אנשי החומוסייה, זו השנה התשיעית שבה יתקיים "יום החומוס הגדול", כאשר מדי שנה נבחר סניף אחד ובו מתרחשת החגיגה במסגרתה מחולק חומוס בחינם. "כולם מחכים ליום הזה, גם הבעלים, גם העובדים ובעיקר הסועדים", מסכמת ירון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...