"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בונדסליגה: לייפציג אלופת החורף
הפתעת העונה חזרה מפיגור לניצחון 1:3 על אאוגסבורג כשהשערים של ליינר, שיק ופולסן מגיעים כולם ב-22 הדקות האחרונות
צילום: Gettyimages // שחקני לייפציג חוגגים את הפסגה, הערב

בונדסליגה: לייפציג אלופת החורף

הפתעת העונה חזרה מפיגור לניצחון 1:3 על אאוגסבורג כשהשערים של ליינר, שיק ופולסן מגיעים כולם ב-22 הדקות האחרונות

דור הופמן
, עודכן

עד השבוע שעבר ג'ושוע צירקצה היה כישרון צעיר בבאיירן מינכן ושחקן קבוצת המילואים, אך בתוך שלושה ימים הפך ההולנדי בן ה-18 לסנסציה החדשה של האלופה. אחרי שביום רביעי כבש את שערו הראשון בבונדסליגה בנגיעה הראשונה בתוספת הזמן מול פרייבורג, הערב מול וולפסבורג הוא עשה זאת שוב. צירקצה נכנס למשחק בדקה ה-83 בשיוויון 0:0 ושתי דקות אחר כך כבש בנגיעה הראשונה שלו בכדור את ה-0:1. סרג' גנאברי כבש את השני בדרך לניצחון 0:2.

למרות הכל, באיירן יצאה לפגרת החורף מהמקום השלישי. בפסגה נמצאת ר.ב לייפציג, שחזרה מפיגור לניצחון 1:3 על אאוגסבורג כשהשערים של ליינר, שיק ופולסן מגיעים כולם ב-22 הדקות האחרונות. בורוסיה מנשנגלאדבך שנייה אחרי 0:0 מול הרטה ברלים, ובמקום הרביעי נמצאת בורוסיה דורטמונד שאיבדה בשישי יתרון והפסידה 1:2 להופנהיים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...