צילום: אנצ'ו גוש/ג'יני // קריית שמונה חוגגת ניצחון שני ברציפות, הערב

מגמות הפוכות: קרית שמונה ניצחה 1:2 את בני יהודה

עומר לקאו (7) וקיליאן שרידן (43) כבשו לזכות הקבוצה של רפואה בדרך לניצחון שני ברצף • דור כוכב רק צימק (56) לכתומים, שממשיכים לצלול

לראות ולא להאמין. הכדורגל שעירוני קריית שמונה סיפקה הערב (מוצ"ש) במחצית הראשונה נגד בני יהודה היה רחוק שנות אור מהכדורגל שאנחנו רואים מקבוצות תחתית. ב-45 הדקות הראשונות הקבוצה של קובי רפואה סיפקה הצגת כדורגל, שלטה ללא עוררין, לא הפסיקה לייצר מצבים, ואם המחצית הזאת הייתה מסתיימת בארבעה שערים לזכותה זו לא הייתה הפתעה בכלל. 

עומר לקאו כבש את הראשון, שרידן את השני, ובהמשך סיפק החמצות גדולות, בראון מצא את המשקוף, וכאמור, הקבוצה של יוסי אבוקסיס ניצלה בנס במחצית הזאת מלחטוף תבוסה קשה וצורמת. כתוצאה מהתצוגה, האוהדים הבודדים של הכתומים שהגיעו לצפון קראו תתפטר לאבוקסיס.  

במחצית השנייה דור כוכב המחליף הצליח לצמק את התוצאה ולהלחיץ את קריית שמונה, שהלכה קצת לאחור. ליואיץ' כמעט השיג את השוויון, אבל דהן הצליח להרחיק מהקו ולהציל את הקבוצה שלו מאיבוד נקודות, אבל בסופו של דבר הקבוצה היותר טובה ניצחה בצדק. 

יוסי אבוקסיס סופר הפסד שני ברציפות והוא לא הסתיר את הכעס שלו על השחקנים כשאמר בסיום: "בשני המשחקים האחרונים אנחנו נראים קטסטרופה".

קיליאן שרידן כובש את השני של קריית שמונה, הערב  // צילום: אנצ'ו גוש

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...