"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גורמים בכחול לבן: "ליברמן עוד יכול לעשות נזקים"

בסביבתו של גנץ עדיין חוששים ממהלך של הרגע האחרון מצד יו"ר ישראל ביתנו: "הוא פוליטיקאי לא צפוי" • בצהריים: ליברמן צפוי למסור הודעה לתקשורת

,עודכן
בני גנץ ואביגדור ליברמן // צילום: אלעד מלכה // בני גנץ ואביגדור ליברמן // צילום: אלעד מלכה

למרות שבכחול לבן מנסים לשדר נינוחות ביחסים עם יו"ר ישראל ביתנו, אביגדור ליברמן, אתמול הורגש מתחת לפני השטח המתח בין המפלגות.

גורמים בכחול לבן הודו: "יש לנו לחץ מליברמן עד הרגע האחרון, הוא עוד יכול לעשות לנו נזקים". גורמים בצמרת הרשימה הבהירו לאורך התקופה האחרונה כי הם אינם סומכים על התנהלותו של ליברמן, והיום הם מצפים לשמוע את דבריו בישיבת הסיעה של ישראל ביתנו שתיערך בשעה אחת בצהריים.

"איווט לא צפוי ועוד יכול לעשות תרגילים ברגע האחרון", סיפר בכיר ברשימה. "אי אפשר לדעת איתו עד הרגע האחרון, וקיים המתח שהוא ייכנס לממשלת ימין וישאיר את כחול לבן בחוץ. נוח לו להשאיר את כולם במתח עד הדקה ה־90", הבהיר גורם נוסף.

בניגוד לאותם הקולות המוטרדים ברשימה, נשמעו אתמול בכחול לבן גם כמה קולות מרוככים יותר. גורם ברשימה טען כי "בהחלט אי אפשר לדעת מה קורה בראש של איווט, וכולנו יודעים שעד הרגע האחרון הכל יכול לקרות, אבל זה לא משהו שלא ישנים בגללו בכחול לבן".

עוד בנושא:

גורם פוליטי ששוחח עם ליברמן: "ממנו לא תבוא הישועה, הכל אישי נגד נתניהו"

סוכן הכאוס: מה מניע את ליברמן?

ליברמן נפגש עם נתניהו: "הייתה שיחה טובה שהתמקדה בדרכים לממשלת אחדות"

ליברמן: "נתניהו עושה קואליציה עם חמאס"

במהלך החודשים האחרונים התקשו בכחול לבן בניהול הקשר מול ח"כ ליברמן. גורמים שונים בכחול לבן נשלחו לעבוד מולו, והיה נראה כי לעומת הסדר המופתי שבו עובדים בכחול לבן מול מפלגות אחרות, את המו"מ מול ליברמן לא הצליחו לפצח עד הרגע האחרון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר