"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
שרון מימר מונה למאמן הפועל חדרה
לאחר פגישה עם היועץ המקצועי אורן גולן והמנכ"ל אלי דגני, המאמן בן ה-46 חתם עד סיום העונה במקום אורי גוטמן • מימר אמר לאחר החתימה: "אעשה הכל כדי שנצליח יחד, אני בטוח שעם הרצון והמוטיבציה של כולנו, אפשר יהיה לעשות דברים יפים"
צילום: באדיבות הפועל חדרה // הודעת חדרה על החתמת מימר במועדון

שרון מימר מונה למאמן הפועל חדרה

לאחר פגישה עם היועץ המקצועי אורן גולן והמנכ"ל אלי דגני, המאמן בן ה-46 חתם עד סיום העונה במקום אורי גוטמן • מימר אמר לאחר החתימה: "אעשה הכל כדי שנצליח יחד, אני בטוח שעם הרצון והמוטיבציה של כולנו, אפשר יהיה לעשות דברים יפים"

ליאב נחמני
, עודכן

שרון מימר הוא מאמנה החדש של הפועל חדרה. כך סוכם היום (שלישי) בפגישה בין המאמן, היועץ המקצועי של חדרה אורן גולן והמנכ"ל אלי דגני. מימר, 46, מגיע לחדרה לאחר שאורי גוטמן התפטר לפני 10 ימים.

רון קלר, שאימן את הקבוצה בשלושת המשחקים האחרונים, יישאר כעוזרו וכך גם יתר אנשי הצוות המקצועי. כמאמן הוא עבד בהפועל ראשון לציון, הפועל כפר סבא, בית"ר ירושלים, מכבי פ"ת והפועל חיפה, ואף שימש כעוזרו של ברק בכר בהפועל באר שבע.

מימר, שחתם בחדרה עד תום העונה, אמר לאחר החתימה: "אני שמח מאוד לחתום במועדון מכובד כמו הפועל חדרה. אעשה הכל כדי שנצליח יחד, אני בטוח שעם הרצון והמוטיבציה של כולנו, אפשר יהיה לעשות דברים יפים". אורן גולן: "התרשמתי מאוד משרון ואני בטוח שהוא האיש הנכון במקום הנכון. אני מאחל לו המון הצלחה ומשוכנע שיחד נצא לדרך חדשה ומוצלחת".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...