"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
גדעון סער קורא תיגר על נתניהו: "יש לקיים פריימריז בזק לראשות הליכוד"
בראיון לתוכנית "פגוש את העיתונות" טען סער שהוא מסוגל להקים ממשלה - בניגוד לראש הממשלה נתניהו • לדבריו, למרות הביקורת נגד מערכת המשפט, החלטת היועמ"ש לא מהווה "הפיכה שלטונית" ויש לשמור על ממלכתיות • בליכוד הגיבו: "סער מגלה אפס נאמנות ומקסימום חתרנות"
נתניהו וסער // צילומים: עמית שאבי // נתניהו וסער // צילומים: עמית שאבי

גדעון סער קורא תיגר על נתניהו: "יש לקיים פריימריז בזק לראשות הליכוד"

בראיון לתוכנית "פגוש את העיתונות" טען סער שהוא מסוגל להקים ממשלה - בניגוד לראש הממשלה נתניהו • לדבריו, למרות הביקורת נגד מערכת המשפט, החלטת היועמ"ש לא מהווה "הפיכה שלטונית" ויש לשמור על ממלכתיות • בליכוד הגיבו: "סער מגלה אפס נאמנות ומקסימום חתרנות"

מערכת היום
, עודכן

יש לקיים פריימריז בזק לראשות הליכוד - כך הצהיר הערב (שבת) ח"כ גדעון סער,מבכירי הליכוד ויריבו המרכזישל ראש הממשלה בנימין נתניהו במפלגה. "תן את ידך לפריימריז מוקדמים", פנה סער ישירות לנתניהו.

לדברי הבכיר במפלגה שהתראיין בתוכנית "פגוש את העיתונות", חייבים למנוע בחירות שלישיות שעלולות לסכן את שלטון הליכוד. עוד הסביר סער כי ההחלטה של נתניהו לפזר את הכנסת במאי האחרון הייתה שגויה והליכוד איבד את הרוב. סער טען כי ניתן לקיים פריימריז בזק בעוד שבועיים.

ביחס למערכת המשפט, הסביר סער כי אכן יש לו ביקורת רבה ודרושים שינויים - אך בעשר השנים האחרונות לא התבצעה רפורמה משמעותית בעניין. בנוסף, סער הדגיש כי החלטתו של היועץ המשפטי לממשלה אביחי מנדלבליט איננה מהווה "הפיכה שלטונית",כפי שאמר נתניהו,וכי האשמה זו היא פגיעה בממלכתיות. עם זאת, סער הבהיר כי היועמ"ש יטעה אם יאסור על נתניהו להרכיב ממשלהבשל כתב האישום נגדו.

בליכוד מסרו בתגובה לראיון: "יו״ר הליכוד הוא ראש הממשלה נתניהו, שהביא לליכוד 32 מנדטים בפתק מחל עליו נכתב 'הליכוד בראשות נתניהו'. מצער לראות שבזמן שראש הממשלה נתניהו שומר על ביטחון ישראל בכל החזיתות ופועל לשמר את שלטון הליכוד, גדעון סער כהרגלו מגלה אפס נאמנות ומקסימום חתרנות".

בחמישי האחרון דיבר סערבוועידת ה"ג'רוזלם פוסט"בירושלים וציין את הצורך לקיים פריימריז בליכוד. "אני אוכל להרכיב ממשלה ולאחד את המדינה והפוליטיקה", אמר סער, "יש לקבוע לוח זמנים לקיום פריימריז. אנחנו מפלגה דמוקרטית, אנחנו לא 'יש עתיד' שמבטלת בחירות פנימיות. בליכוד לא היו פריימריז כבר שנים רבות".

לטענת סער: "אם יהיו בחירות שלישיות, אחרי שפעמיים נתניהו לא הצליח להרכיב ממשלה,, לא הגיוני שיצליח להרכיב בפעם השלישית״. סער הוסיף כי להערכתו הוא יכול להרכיב ממשלה גם בתנאים הקיימים.

כזכור, יו"ר מרכז הליכוד חיים כץ אמר ביום חמישי בראיון לרדיו 103: "צריך לעשות הכל כדי שסער יוכל להתמודד. בייחוד אם הולכים לבחירות פעם שלישית השנה. אני אראה מה אני עושה בנושא. נכון לעכשיו יש לנו 21 יום להקים ממשלה ולא להוביל את המדינה לעוד מערכת בחירות. הייתי שר וראיתי תקציבים שלא נותנים לממש אותם בגלל שמדובר בממשלת מעבר".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...