"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
כבוד: נחנכה הקונסוליה הישראלית בפירנצה
כל צמרת השלטון האיטלקי הגיעה שלשום לטקס החגיגי בפירנצה • איש העסקים, מרקו קראי, מונה לקונסול של כבוד
קראי, אידר, סלביני ונארדלה בטקס // צילום: קלאודיו ג'ובאניני

כבוד: נחנכה הקונסוליה הישראלית בפירנצה

כל צמרת השלטון האיטלקי הגיעה שלשום לטקס החגיגי בפירנצה • איש העסקים, מרקו קראי, מונה לקונסול של כבוד

אריאל כהנא
, עודכן

צמרת השלטון האיטלקי הגיעה שלשום (רביעי) לטקס חגיגי בפירנצה, לציון פתיחתה של קונסוליית הכבוד הישראלית בעיר. במהלך הטקס מונה איש העסקים מרקו קראי לקונסול כבוד, על רקע הקשר העמוק שניהל עם ישראל.

קראי צפוי לקדם אינטרסים של ישראל במחוזות העשירים של איטליה: טוסקנה, אמילה־רומנה ולומברדיה, שמרכזים כ־30 אחוזים מהכלכלה במדינה. קראי ידוע כמקורב של ראש ממשלת איטליה, מתאו רנצי.

בטקס החגיגי השתתפו גם ראש מפלגת האופוזיציה מתאו סלביני, ראש עיריית פירנצה דריו נארדלה, ובכירים נוספים, ובהם עשרות רבות מעשירי ארץ המגף.

שגריר ישראל באיטליה, דרור אידר, אמר כי פתיחת קונסוליית הכבוד היא סמל לידידות העמוקה בין שתי המדינות ושני העמים, אשר מגיעה עד לתקופת לידתה של איטליה החדשה באמצע המאה ה־19 - אירוע שהשפיע על העם היהודי ועל לידתה של התנועה הציונית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...