"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
פוענח רצח מריה טל בקריית ביאליק
הצהרת תובע הוגשה נגד בן זוגה מקסים טל, החשוד ברצח • כתב אישום יוגש נגדו בקרוב • מעצרו הוארך ב-5 ימים
מקסים טל בבית המשפט // צילום: מישל דוט קום

פוענח רצח מריה טל בקריית ביאליק

הצהרת תובע הוגשה נגד בן זוגה מקסים טל, החשוד ברצח • כתב אישום יוגש נגדו בקרוב • מעצרו הוארך ב-5 ימים

דניאל סיריוטי
, עודכן

המשטרה הודיעה היום (חמישי) כי פענחה את רצח מריה טל בקרית ביאליק לפני כחודש, בתום חקירה מורכבת שניהל צוות חקירה מיוחד. בתוך כך, הוגשה הצהרת תובע נגד בן זוגה מקסים טל החשוד ברצח. מעצרו של טל, בן ה-30 הוארך בחמישה ימים.

טל המיוצג על ידי עו"ד רועי קרן דבק בגרסתו כי אשתו התאבדה ומכחיש את החשדות נגדו: "לא רצחתי אותה. היא התאבדה. הדבר שמחזק אותי הן ששתי הבנות שלי, שאני מאוד מתגעגע אליהן והמשפחה שלי. אני מקווה שיתנו לי מתישהו לדבר עם הבנות שלי".

עוד בנושא:

הוארך בשבוע מעצרו של מקסים טל החשוד ברצח אשתו בקריות

תושב הקריות חשוד בגרימת מותה של אשתו

אלירן מלול הואשם ברצח מיכל סלה: "דקר אותה 11 פעמים"

עוד הוסיף כי הוא "מאוד מאוכזב מההחלטה להגיש נגדי כתב אישום, אבל אני משוכנע שהצדק יצא לאור ואני אזוכה".

מריה טל ז"ל נמצאה ללא רוח חיים בחודש שעבר בכניסה לביתה בקריית ביאליק כשעל גופה סימני דקירה. סמוך לאירוע נעצר בן זוגה בחשד לרצח, כאשר מספר ימים קודם לכן הסתיים צו הרחקה נגדו בהתאם להחלטת בימ"ש בגין חשד לתקיפתה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...