"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

איפה לא יתקיימו לימודים הבוקר?

פיקוד העורף ומשרד החינוך הודיעו כי הלימודים יתקיימו כסדרם בת"א, בגוש דן ובירקון • ביישובי הדרום עדיין אין לימודים • החלטות סופיות יתקבלו לקראת שעות הבוקר

,עודכן
יישובים רבים ביטלו את הלימודים // צילום ארכיון: דודו גרינשפן

פיקוד העורף התיר לקיים מחר (רביעי) יישובים בגוש דן, בירקון ובשפלה. ביישובי לכיש ועוטף עזה לא יתקיימו מחר לימודים, וכך גם בערים וביישובים נוספים בדרום. למרות זאת, רק לקראת שעות הבוקר יתקבלו החלטות סופיות לגבי הערים והיישובים שאינם סמוכים לגבול הרצועה.

על פי הודעת משרד החינוך, בהתאם להנחיות פיקוד העורף, הלימודים יתקיימו כסדרם בגוש דן, בתל אביב ובירקון, אך לא במבנים יבילים. הלימודים לא יתקיימו ביישובים שנמצאים בטווח של 40-0 ק"מ מרצועת עזה. "המשרד עומד בקשר רציף עם פיקוד העורף, וימשיך לעדכן בכל שינוי או התפתחות", כך נמסר.

עוד בנושא:הערכה במערכת הביטחון: הירי יימשך לאורך הלילהמצב חירום בעורף: כל זכויות העובדים"הבית נפגע - אבל היה לנו נס גדול"

צעד אחר צעד: כך חוסל בכיר הג'יהאד

ראש השב"כ: "העיתוי לחיסול היה מדויק"

בין היישובים שבהם לא יתקיימו לימודים: באר שבע, מועצה אזורית בני שמעון, שדרות, אשקלון, יישובי עוטף עזה ויישובי שדות נגב.

באזור הדרום, הלימודים לא יתקיימו ביישובי עוטף עזה, במועצה האזורית שדות נגב, נתיבות, במכללת ספיר, באשדוד, במועצה האזורית נחל שורק, אוניברסיטת בן גוריון - קמפוס באר שבע.

בהכנת הידיעה השתתפו גדי גולן, דן לביא, ירון דורון, נועם (דבול) דביר, שלומי דיאז

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר