"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הג'יהאד האסלאמי מאיים: "נכה בישראל עד שתתחנן להפסקת אש"
הג'יהאד האסלאמי מאיים בהמשך את הירי לכיוון תל אביב לאחר ההלווייתו של הבכיר שחוסל ואף לירות לעבר י-ם • דובר ארגון הטרור: "רגיעה לא על הפרק"
הלוויית בכיר הג'יהאד האסלאמי // צילום: רויטרס

הג'יהאד האסלאמי מאיים: "נכה בישראל עד שתתחנן להפסקת אש"

הג'יהאד האסלאמי מאיים בהמשך את הירי לכיוון תל אביב לאחר ההלווייתו של הבכיר שחוסל ואף לירות לעבר י-ם • דובר ארגון הטרור: "רגיעה לא על הפרק"

שחר קליימן
, עודכן

הג'יהאד האסלאמי מאיים להרחיב את טווח הירי לעבר ישראל בצהריים לאחר הלווייתו שלבכיר בג׳יהאד האסלאמי הפלשתיני, בהאא' אבו-אלעטא, שחוסל לפנות בוקר ברצועת עזה, והיה אחראילשיגורים האחרונים לעבר ישראל. בארגון מאיימים להמשיך את הירי לכיוון תל אביב לאחר ההלוויה ואף לירות לעבר ירושלים.

בתוך כך, גורם בכיר בזרוע הצבאית של הג’יהאד האסלאמי אמר ל"ישראל היום" כי: ״הועברו מסרים מקהיר למזכ״ל הארגון זיאד נח׳לה בדבר הפסקת אש מיידית על בסיס שקט יענה בשקט. המסרים נדחו. איננו מקבלים הוראות מקהיר. אנו ערוכים למערכה ארוכה וכואבת. נכה באויב הציוני עד שיתחנן להפסקת אש. שערי הגיהנום נפתחו".

לדבריו, כל בכירי הארגון בעזה, בסוריה ובמדינות נוספות בחו״ל קיבלו הוראה לרדת למחתרת מחשש לאפשרות של חיסולים ממוקדים.

דובר הג'יהאד האסלאמי דאוד שהאב אמר לרשת "אל-ג'זירה": "מוקדם לדבר על מגעים או תיווכים שכן דם השאהידים לא יבש עדיין ואי אפשר לעבור על כך לסדר היום. הפלגים לא יתירו לנתניהו להשתמש בפשע הזה כדי לשרת מטרות פוליטיות ישראליות".

בעזה אישרו רשמית את חיסולו של בהאא אבו אל-עטא ואשתו שנהרגו לפנות בוקר בשכות אל-שג'אעיה שבמזרח עזה. "אנו מודיעים לבני עמינו ולאומה הערבית והאסלאמית על מותו של המפקד בסראיא אל-קודס, שהגיעה אליו יד הבוגדנות הציונית עם שחר היום".

גם חמאס בהודעה רשמית איים להצטרף למעגל האש. דובר הארגון מסר: "האויב הציוני נושא בכל מה שיבוא ובכל התוצאות של ההסלמה". בארגון הטרור השולט ברצועת עזה הדגישו ש"מהלך הג'יהאד ההתנגדות יימשך ויסלים, ופשע החיסול לא יחלוף בלי עונש".

ראש הלשכה המדינית של חמאס, אסמעיל הנייה, הוסיף איום משלו ואמר כי "אנחנו מביעים את כאבנו העמוק על חיסולו של בהאא' אבו אלעטא. מדיניות החיסולים של ישראל לא תצליח להרתיע אותנו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...