"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בשבוע 39: אשלי וקסמן בקשי מאושפזת בבידוד
ימים ספורים לפני מועד הלידה של גורו הביוטי הפופולרית, וקסמן בקשי אושפזה • "רק עכשיו אני מבינה כמה היינו קרובים למקרה מסוכן מאוד"
צילום: אריק סולטן // אשלי וקסמן בקשי

בשבוע 39: אשלי וקסמן בקשי מאושפזת בבידוד

ימים ספורים לפני מועד הלידה של גורו הביוטי הפופולרית, וקסמן בקשי אושפזה • "רק עכשיו אני מבינה כמה היינו קרובים למקרה מסוכן מאוד"

ענבל חייט
, עודכן

"לא, עוד לא ילדתי", פתחה אשלי וקסמן בקשי את הפוסט שהעלתה הבוקר (ה') לחשבון האינסטגרם שלה, בצירוף תמונה בה היא נראית שוכבת במיטת בית חולים.

גיל מרנץ: מילדות אלימה למקום ראשון בנינג'ה

"מאוד התאכזבתי": שמלא מדבר על הנפילה

הוא משלנו: אלברט של אסי קיבל אזרחות ישראלית

בקשי, הנמצאת בשבוע ה-39 להריונה ואמורה ללדת את ילדה הרביעי בימים אלה ממש, חשפה בפוסט כי בשלישי האחרון חוותה צירים שאמנם נרגעו לאחר זמן מה, אך אז החלה לפתח חום ולהרגיש לא טוב והבינה כי עליה להגיע לבית החולים.

כשהגיעה לבית החולים היה חשש שלקתה בזיהום, חשש שהתבדה אך הוחלף על ידי ממצא מבהיל אחר: וירוס מסוכן. למרות שכבר הייתה מוכנה יחד עם הצוות הרפואי להתחיל בתהליך זירוז, גילוי הווירוס, שעלול להיות מסוכן מאוד לעובר, טרף את הקלפים ובקשי אושפזה בבידוד.

על אף הבשורה הלא נעימה, למעשה מדובר בנס. בקשי סיימה את הפוסט במסר של תודה לצוות הרפואי המקצועי שמטפל בה: "רק עכשיו אני מבינה כמה היינו קרובים למקרה מסוכן מאוד וכמה זה חשוב שיש רופא מקצועי עם ניסיון שדואג לך", כתבה.

"אז אני שוכבת כאן בבידוד כבר יומיים, אבל אסירת תודה על כל רגע. אסירת תודה לפרופסור יוגב שדואג לי ולבייבי, לאייפוד שהיה לי בתיק (ולפאולה וליאון שברקע) ולימים הנוספים שקיבלתי לנוח רגע לפני הלידה".

הפוסט זכה לאלפי לייקים וחיזוקים מעוקביה הרבים, וגם מצד חברותיה האימהות וההריוניות של בקשי. "חיים שלי, דמיון מודרך אלוהים איתך", כתבה מור סילבר, ומאיה וורטהיימר הוסיפה: "אני מעריצה אותך חברה שלי. טפו טפו הכל יעבור בקלות ובבריאות".

הדרת נשים או כפייה חילונית? אנחנו שאלנו, אתם עניתם

כל התרבות, הרכילות והבידור - עכשיו באינסטגרם!

החיים החדשים של נטע ברזילי

הביצוע המפתיע של "פאוץ'"

צביקה פיק, החשבון שלך מעוקל

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...