"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ישי ריבו הודיע: אקדיש הופעה לרב פירר
הזמר חשף כי הובהל לבית חולים בערב יום השואה והסתייע ברב פירר • בעקבות ביטול אירוע ההתרמה הודיע: "כל הרווחים מאחת מהופעותי יוקדשו לעמותה"
ישי ריבו | צילום: יהודה פרץ

ישי ריבו הודיע: אקדיש הופעה לרב פירר

הזמר חשף כי הובהל לבית חולים בערב יום השואה והסתייע ברב פירר • בעקבות ביטול אירוע ההתרמה הודיע: "כל הרווחים מאחת מהופעותי יוקדשו לעמותה"

חנן גרינווד
, עודכן

הזמר הדתי ישי ריבו הודיע היום (שלישי), בעקבות ביטול הופעת ההתרמה לארגון "עזרה למרפא" של הרב אלימלך פירר, כי הוא יקדיש את אחת ההופעות הקרובות שלו לארגון ולרב, וכי כל הרווחים ממנה יועברו לעמותה.

בפוסט שכתב בפייסבוק חשף ריבו כי לפני מספר חודשים נתקל במצב רפואי מורכב והובהל לבית חולים, שם נעזר ברב פירר. "בערב יום השואה השתתפתי בערב משפחתי עם סבתא של אשתי, ניצולת שואה. לקראת סיום הערב התחלתי להרגיש כאבים קלים בבטן שהלכו והחמירו, באותו לילה הכאבים החריפו והפכו לבלתי נסבלים, בלית ברירה פניתי לבית החולים ושם גילו שיש לי אבנים בכליות, ועלי לעבור ניתוח בהקדם".

"ניתוח זה אף פעם לא נעים, אבל לכל החששות האנושיים הטבעיים, הצטרפה אצלי מועקה גדולה, כל זה קרה כמה ימים לפני ההופעה בקיסריה - ועד שדברים יזוזו, ועד שאברר על מנתח טוב ועד ש, ועד ש... מה יהיה על כל אותם אנשים שפינו זמן ורכשו כרטיס להופעה? ואז הפנו אותי לרב פירר והוא הפנה אותי לפרופסור דובדבני, שטיפל בי בצורה מדהימה".

"יומיים לפני המופע נכנסתי לניתוח, יומיים אחר כך שרנו ביחד בקיסריה והעפנו את השמיים, תודה לא-ל. ברור לי שללא עזרתו המקצועית והאנושית של הרב פירר זה לא היה מתאפשר", הבהיר ריבו. "לא נחשפתי מספיק לפועלו של הרב פירר, אבל מהעזרה העצומה שהגיש לי אני יכול ללמוד הרבה על כל 24 השעות שלו, כפול 365 ימים בשנה, כפול שנים רבות".

הזמר סיפר כי קיבל החלטה להחזיר את הטובה בעקבות ביטול אירוע ההתרמה. "כאות תודה אישית לך הרב פירר ולפועלך, בחרתי להקדיש לארגון המופלא "עזרה למרפא" שבראשותך את אחת ההופעות הקרובות שלי, כל הרווחים ממנה יועברו לעמותה ולקידוש השם שאתה עושה מדי יום. ברור לי שבשמיים מחכה לכם הרבה הרבה הרבה יותר מזה, על כל רגע של פעילות למען כולנו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...