"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ניר חפץ נסחט? "זה מטריד, אי אפשר לעבור על זה לסדר היום"
סערה בעקבות חשיפת תמלילי החקירות של עד המדינה שהיה ממקורבי ראש הממשלה • השרה רגב פנתה למנדלבליט: "אני מכירה את יושרך שנים רבות, זו העת לבדק בית" • משרד המשפטים מונע את פרסום פרטי הפרשה אך ברשתות החברתיות הם נחשפו במלואם
מה קרה בחדר החקירות של חפץ? // צילום: יוסי זליגר // מה קרה בחדר החקירות של חפץ? // צילום: יוסי זליגר

ניר חפץ נסחט? "זה מטריד, אי אפשר לעבור על זה לסדר היום"

סערה בעקבות חשיפת תמלילי החקירות של עד המדינה שהיה ממקורבי ראש הממשלה • השרה רגב פנתה למנדלבליט: "אני מכירה את יושרך שנים רבות, זו העת לבדק בית" • משרד המשפטים מונע את פרסום פרטי הפרשה אך ברשתות החברתיות הם נחשפו במלואם

אריאל כהנאאיציק סבן
, עודכן

סערה במערכת הפוליטית והמשפטית לאחרחשיפת חדשות 12כי קיים חשד שהמשטרה השתמשה באמצעים פסולים כדילגרום לניר חפץלהפוך לעד מדינה בתיק 4000. משרד המשפטים אמנם מונע לפרסם את מלוא הפרטים אך ברשת הם כבר נחשפו. משרד המשפטים בוחן כעת הליכים נגד האתר שפרסם את החומרים.

השרה מירי רגב תקפה את גופי החקירה: "זה מטריד, זה יכול לקרות לכל אחד ואי אפשר לעבור לסדר היום. אם אכן עדותו של חפץ נגבתה באיומים, ובחלקה הגדול בדיות, יש לפסול את עדותו, לפתוח חקירה במח״ש ולהשהות את ההחלטה בתיקי נתניהו עד שהדברים יתבררו. מנדלבליט, אני מכירה את יושרך שנים רבות, השב את האמון במשטרה, זו העת לבדק בית".

גם השר סמוטריץ' התייחס לדברים כששיתף בטוויטר את הפרסום והיסף: "כמאמר הפתגם: עבריין קטן עובר על החוק, עבריין בינוני עוקף את החוק, ועבריין גדול משתמש בחוק".

ח"כ מיקי זוהר: "כל תיקי ראש הממשלה נסמכו על עדי מדינה. ברור כעת כי הם יורדים לטימיון".

על פי תמלילי החקירה שנחשפו אתמול בחדשות 12, לאחר שחתם על הסכם עד המדינה, סיפר חפץ לחוקרים על פגישות שלא היו ושינה גרסאות מספר פעמים, במה שנראה כמו ניסיון לרצות את החוקרים.

חפץ טען לגבי עצמו לא פעם שיש לו בעיות בזיכרון. באחת ההזדמנויות אמר: "זיכרון זה לא הצד החזק שלי. אני חלש בטווח ארוך". במקביל, מידע שהגיע לחדשות 12 העלה את החשד שהחוקרים הפעילו על חפץ לחצים פסולים לכאורה כדי לגרום לו לחתום על הסכם עד המדינה.

כחלק ממאמצים אלו זימנה המשטרה לחקירה אדם שאינו קשור כלל לתיק 4000, ובמהלך חקירתו העלתה בפניו שאלות שלא היו רלבנטיות לחקירה - כל זאת כדי להפוך את חפץ לעד מדינה.

ממשרד המשפטים, שמונע את פרסום החומרים המלאים בנושא, נמסר: "אין בכוונתנו לנהל את הליך השימוע בתקשורת. היועמ"ש לא אישר אף אחת מהפעולות הנטענות בשאילתה. אין באמור לאשר את אמיתות הטענות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...