כשקייל ווקר כבש בדקה ה-86 והשלים את המהפך של מנצ'סטר סיטי מול סאותהמפטון, נדמה היה שמדובר ברגע מכונן בעונה הנוכחית. האלופה נקלעה לפיגור ביתי מול הקבוצה המדממת שהובסה 0:9 על ידי לסטר בשבוע שעבר, ובמשך 75 דקות היא נאבקה מולה בכל כוחה ובידיעה שבאותו זמן, בברנמינגהאם, ליברפול פיגרה באותה תוצאה מול אסטון וילה. קון אגווארו כבש את השיוויון רבע שעה לסיום עם ה-101 שלו באיתיחאד, וארבע דקות לשריקה ווקר נתן את האות לחגיגות כשהגיע לכדור רוחב ששלח המגן השמאלי אנחלינו.
שחקני ליברפול חוגגים, הערב בוילה פארק // צילום: אי.אף.פי
המהפך של סיטי באמת היה מרשים, אבל רק כי זה של ליברפול עוד לא הגיע. דקה אחרי השער של ווקר, שבאותו הרגע צימק את הפער בין הקבוצות לשלוש נקודות שבוע לפני משחק העונה, אנדי רוברטסון התחבר להגבהה של סאדיו מאנה וקבע 1:1. ליברפול כבר עשתה העונה דברים גדולים בתוספת הזמן, כמו ה-5:5 מול ארסנל בגביע הליגה או ה-1:2 על לסטר סיטי לפני כחודש – וגם היום היא חיכתה לשנייה האחרונה כדי להוסיף עוד גול שמעצים את מיתוס הווינרית ההולך ונבנה.
אגוארו חוגג, הערב באיתיחאד // צילום: אי.אף.פי
טרנט אלכסנדר ארנולד הגביה כדור קרן, מאנה שם את הראש, ובתוך שבע דקות ליברפול הפכה פיגור חוץ לניצחון 1:2. זה היה ערב דרמטי, אבל בסיומו דבר לא השתנה. לקבוצה של קלופ שש נקודות יתרון על זאת של גווארדיולה, ושמונה על צ'לסי. הקבוצה של למפארד התאוששה מההפסד ליונייטד בגביע הליגה וגברה 0:2 על ווטפורד משערים של תמי אברהם (התשיעי העונה) וכריסטיאן פוליסיק.
עוד היום: אחרי שלושה ניצחונות חוץ רצופים בכל הסגרות, מנצ'סטר יונייטד חזרה להפסיד כשנכנעה לג'ושוע קינג ובורנמות' 0:1. ארסנל הובילה באמירויות על וולבס משער של פייר אמריק אובמיאנג, אבל רבע שעה לסיום ראול חימנס קבע שיויון 1:1. שפילד יונייטד – ברנלי 0:3, ווסטהאם – ניוקאסל 3:2, ברייטון – נוריץ' 0:2.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

