"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"וויוורק בסיכון לאבד את כל שוויה"
המיליארדר היהודי ביל אקמן: "סופטבנק היו צריכים להתרחק מהם" • דיווח: החברה עלולה לפטר כ־4,000 עובדים
אדם נוימן | צילום: רויטרס

"וויוורק בסיכון לאבד את כל שוויה"

המיליארדר היהודי ביל אקמן: "סופטבנק היו צריכים להתרחק מהם" • דיווח: החברה עלולה לפטר כ־4,000 עובדים

גלעד צוויק
, עודכן

"השווי של וויוורק (WeWork) עלול לרדת לאפס" - כך אומר המיליארד היהודי־אמריקני ביל אקמן.

אקמן הביע חשש כי יש סיכון רב בהשתלטות של התאגיד היפני "סופטבנק" על וויוורק. "אני חושב שוויוורק מצויה בסיכון גבוה לשווי של אפס בהון העצמי, כמו גם בחוב", אמר המיליארדר אקמן במסגרת כנס בניו יורק. אקמן אף הוסיף כי "סופטבנק היו צריכים להתרחק" מוויוורק.

שווי הנכסים האישיים של אקמן בן ה־53, מוערך על ידי בלומברג ב־1.8 מיליארד דולר. בשנתיים האחרונות קיבל אקמן כמה החלטות עסקיות שגויות שהובילו להפסדים משמעותיים, אך לאחרונה חווה התאוששות מרשימה. בשמונת החודשים הראשונים של השנה זינקה קרן הגידור שבבעלותו כמעט ב־50%. הקרן של אקמן מחזיקה במניות בחברות ענק לרבות סטארבקס, חברת הנדל"ן לואו'ס ורשת המזון צ'יפוטלה. לפי בלומברג, העלייה הדרמטית של הקרן השיאה לאקמן רווחים של 200 מיליון דולר בשנה הנוכחית.

במפגש בניו יורק החמיא אקמן למייסד ומנכ"ל וויוורק עד לאחרונה, אדם נוימן, שאותו כינה "איש מכירות מדהים", אך הדגיש כי וויוורק עצמה "ממונפת ביותר". בוויוורק דחו את אמירותיו של אקמן.

היו"ר החדש של החברה, מרסלו קלאור, אמר ל"פייננשל טיימס" כי סופטבנק "תעשה כל שביכולתה", כדי להוביל להצלחת וויוורק. קלאור הוסיף כי "ככל שאנחנו חופרים עמוק יותר בעסק - אנחנו מתאהבים בו יותר", אולם הודה כי בוויוורק ייאלצו לבצע קיצוצים חדים על מנת להקטין את החברה ל"ממדים הנכונים" שיאפשרו לה לצמוח.

על פי דיווחים שונים בארה"ב, כ־4,000 מתוך 14 אלף עובדי החברה ברחבי העולם מצויים בסכנה של פיטורים, בעקבות המצב שאליה נקלעה וויוורק. מתוך ה־14 אלף שהחברה מעסיקה, 500 עובדים בישראל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...