צילום: //

תכירו את התופרת הראשונה של גבעתיים

הצרת מדים, קיצור שרוולים, מכפלות, גומיות, וילונות, שמלות או כיסוי של ההגה. אתם זקוקים לתופרת מקצועית? יש לכם אחת עם 20 שנות ניסיון

בשיתוף ברק רום

לפני למעלה מ 50 שנה סבא של לימור צעירי פתח את המתפרה הראשונה ברחוב קינג ג’ורג בתל אביב, כמה שנים לאחר מכן אמא של לימור החלה לעבוד בעקבותיו והחיידק תפס גם את הבת.

מעבר לאהבה לתחום, לימור צעירי החלה לעבוד בעסק המשפחתי, צברה ניסיון ולפני 20 שנה לקחה את כל הידע שלה והביאה אותו אל מתפרת “על החוט ועל המחט”, המתפרה הראשונה בגבעתיים, ברחוב כצנלסון 43 בגבעתיים.

תוך זמן קצר המתפרה של לימור עשתה לעצמה שם גדול, שם של קוסמת לכל דבר.

ילדים, חיילים, נשים ואחרים הגיעו אליה עם עבודות תפירה שונות ותוך כדי חיוך לימור תיקנה ותפרה הכל במהירות ובמקצועיות.

שוחחנו עם חנה אהרוני, תושבת גבעתיים:

” יותר מ 18 שנה אני מגיעה אל המתפרה של לימור.

זה החל כאשר שלושת הבנים השובבים שלי היו משחקים כדורגל ברחובות וקורעים לעצמם את המכנסים וחולצות ובמקום לזרוק את הבגים הייתי מביאה אותם לתיקון אצל לימור והבגדים היו חוזרים אלי כמו חדשים, וכיום כאשר הילדים נמצאים בצבא, אם יש צורך בתיקון של מדים אני יודעת היכן אקבל את השירות המקצועי והמהיר ביותר, עוד לפני שהם חוזרים לבסיס”.

ברגע שנכנסים אל המתפרה מריחים באוויר ריח של בית ומעבר לאווירת החמימות שלימור משרה על כלל הלקוחות, ניתן להתרשם ממכונות התפירה המתקדמות ביותר שאיתם היא עובדת.

מכונות תפירה המותאמות לכל סוגי הבדים, חוטים ובגדים וכל עבודת תפירה נעשית במקצועיות רבה.

שאלנו את לימור על היתרונות שלה לעומת אחרים:

“המחירים העממים והזמינות שלי לכל עבודה.

אני לא מבזבזת שנייה אחת מיותרת, כאשר יש עבודה היא מקבלת את מלוא תשומת הלב כי אני רוצה להחזיר את מה שצריך במהירות האפשרית”.

למרות הסטיגמה כי היום אנשים לא טורחים לתקן בגדים אלא זורקים וקונים חדשים לימור לא מרגישה זאת ושאלנו את לימור מה מניע אותה בכל בוקר מחדש להתעסק באותו התחום במשך שנים כה רבות והיא ענתה:

” לראות את הלקוחות שלי מרוצים לאחר שהם מקבלים את הבגדים שלהם מתוקנים ושיושבים עליהם בצורה המושלמת ביותר זה הדבר שמניע אותי ונותן לי תחושת סיפוק.

אני מזמינה את כולם להגיע אל המתפרה שלי ולקבל את השירות הטוב והמקצועי ביותר”.

לכל בעיה ניתן ליצור קשר עם לימור בטלפון 053-2756464.

במקום יש לנוחיותכם גם חדר מדידה, מראות בגדלים שונים וכל מה שצריך על מנת שתצאו מרוצים לאחר תיקונים שיחזירו את הצבע והמראה לכל בגד או כיסוי.

בשיתוף ברק רום

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...