"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בשל תמונות העירום: חברת הקונגרס התפטרה
המחוקקת קייטי היל הודיעה על התפטרותה לאחר שתמונות שבהן נראתה עירומה לצד עובדת שלה דלפה לרשת • על גופה של היל נראה קעקוע ניאו נאצי
קייטי היל // צילום: איי.פי // קייטי היל // צילום: איי.פי

בשל תמונות העירום: חברת הקונגרס התפטרה

המחוקקת קייטי היל הודיעה על התפטרותה לאחר שתמונות שבהן נראתה עירומה לצד עובדת שלה דלפה לרשת • על גופה של היל נראה קעקוע ניאו נאצי

נטע בר
, עודכן

חברת הקונגרס ממדינת קליפורניה, קייטי היל, הודיעה היום (שני) על התפטרותה מתפקידה כמחוקקת לאחר שנחשף כיניהלה קשר מיניעם אחת מעובדותיה.

"אני מכריזה, בלב שבור, על פרישתי מהקונגרס", כתבה היל בת ה-32, שנחשבה לכוכב עולה בשמי המפלגה הדמוקרטית, "זה הדבר הכי קשה שנאלצתי לעשות אי פעם, אך אני מאמינה שזה הדבר הטוב ביותר לקהל בוחרי, לקהילה ממנה אני באה ולמדינה שלנו".

בשבוע שעבר נודע כי ועידת האתיקה של הקונגרס הורתה לפתוח בחקירה נגד היל, לאחר כי עלה החשד כי היא קיימה מערכת יחסים עם מנהל החקיקה בלשכתה, גרהאם קלי, באופן שעלול להוות עבירה חמורה כל תקנות הבית.

החוק, ששונה ברוח תנועת Me too, אוסר יחסים בין חברים למקום העבודה המועסקים בקונגרס, כשבין השניים יש יחסי מרות. היל עצמה הגיבה לפרסומים נגדה וטענה כי מדובר ב"קמפיין השחרה" שנוהל על ידי בעלה, שאיתו היא נמצאת בהליכי גירושים וגורמים פוליטיים המתנגדים לה.

בתמונות עירום שלה שנחשפו באתר האינטרנט של העיתון הבריטי "דיילי מייל" נראתה היל כשהיאבמצבים אינטימייםעם אחת העובדות שלה בעודה מעשנת באנג. נטען שם כי היל ובעלה קיימו משולש אהבים עם העוזרת. עוד נטען באתר החדשות הבריטי כי לגופה של היל נראה קעקוע ניאו נאצית.

עורכי דינה של היל הכחישו את הטענות, הוציאו צו איסור פרסום לחומרים נוספים ודרשו להוריד מהאתר את תמונותיה. "הפיכת תמונות מרגעים אינטימיים שלי לנשק נגדי זו פלישה חסרת רחמים לפרטיות שלי", אמרה היל לאחר חשיפת הפרשה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...