"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נסראללה: "הממשלה צריכה להישאר"

איומו של רה"מ חרירי הוביל את מזכ"ל חיזבאללה לנאום טלוויזיוני: "הממשלה צריכה לעבוד עם אג'נגדה חדשה ורוח חדשה" • על המפגינים: "הזעם מובן"

,עודכן
מזכ"ל חיזבאללה חסן נסראללה (ארכיון)

המחאה בלבנון, שזכתה לכינויים "מהפכת הוואטסאפ" ו"אינתיפאדת המסים", נכנסה היום (שבת) ליומה השלישי. שעון העצר בן ה-72 שעות שהציב אמש סעד חרירי לממשלתו כדי למצוא פתרונות למשבר הכלכלי החמור ממשיך לתקתק ואחת מחברות הממשלה שעלולה להיפגע אנושות מפיזורה היא חיזבאללה.

החל מהקמת הממשלה הנוכחית בחודש ינואר ארגון הטרור השיעי מחזיק בשלושה תפקידי שר: ג'מיל ג'באק – שר הבריאות; מוחמש פנייש – שר הנוער והספורט; ומחמוד קמאטי – השר ליחסים פרלמנטריים. מעמד ארגון הטרור בממשלה הלבנונית היה בשורה חיובית עבורו, שכן בממשלה הקודמת הם החזיקו בשני תפקידי שר, וכן בממשלה הנוכחית מספר השרים שלהם שווה לזה של מפלגה שיעית אחרת – אמל. זאת, למרות שלאמל יש יותר מושבים בפרלמנט בביירות – 16 מול 13.

נאומו של ראש הממשלה חרירי, שבו הבהיר כי "אם הממשלה לא תמצא פתרון תוך 72 שעות אז אדבר אחרת"- במה שנראה כאיום בהתפטרות, הוביל את מזכ"ל חיזבאללה חסן נסראללה לפנות היום בנאום טלוויזיוני למפגינים הרבים ברחבי המדינה. "כולם בלבנון צריכים לקחת אחריות על המצב המסוכן של המדינה", אמר נסראללה, "במקום לקחת אחריות, מפלגות אחרות מנצלות את המצב כדי להשליך את האחריות על אחרים ולצבור אהדה אצל המפגינים".

לדברי מזכ"ל חיזבאללה, "כל מי שבורח מאחריות צריך לשאת באשמה מול העם הלבנוני, במיוחד אלו שהיו בממשלות הקודמות. זעם המפגינים מובן בגלל המסים אבל עליהם להתנהג יפה. במידת הצורך גם חיזבאללה תצא לרחובות. בחירות חדשות לפרלמנט יובילו לאותו המצב שבו אנחנו עומדים היום. חיזבאללה תומכת בממשלה הנוכחית אבל עם אג'נדה חדשה ורוח חדשה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר