"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מאניה עד דניאל מורשת: סלבס מחזקים את נעמה

אניה בוקשטיין קוראת להילחם על זכויות האדם, חן מזרחי מציע לארגן הפגנה ואופירה אסייג רק הייתה רוצה לחבק אותה • המפורסמים תומכים בצעירה הישראלית הכלואה ברוסיה

,עודכן
נעמה יששכר, שני קליין

חבריה שלנעמה יששכר, הכלואה בימים אלה ברוסיה, לא עומדים מנגד ומציפים את הרשת בימים האחרונים במחאה ותמיכה לעזרתה של חברתם. גל המחאה הזה לא פסח גם על מפורסמי ארצנו שכמה מהם בחרו להעלות פוסט (וחלקם אף יותר מאחד) כדי לתמוך בצעירה הישראלית, עליה נגזרו שבע וחצי שנות מאסר - בשל מה שנראה כסיבות פוליטיות.

דרישה מרוטרדם: שתפו את פלשתין באירוויזיון

"בוחרים במשפחה" נגד שקע ותקע

אלירז בנה סוכה, אילנית עשתה לו שיימינג

כך למשל אניה בוקשטיין העלתה פוסט מפורט המזהיר מפני הסכנה בצפויה בצעד המדובר, הסטנדאפיסט וכוכב הרשת חן מזרחי העלה מספר פוסטים ואפילו קרא לצאת להפגין, גדי וילצ'רסקי העלה סרטון עם המגהפון המוכר, דניאל מורשת ושני קליין כבר הצטלמו עם ההאשטג החדש "freenaama#" (נוסף על הקודם, wewantnaama#) ואופירה אסייג העלתה פוסט תמיכה אופטימי, שאנחנו מקווים שיתגשם במהרה.

לידיעת אופירה: אייל גולן סולח לך

"הנערים": אין צד צודק, אין צד מנצח

פייק ניוז: השמועות שאין עליהן מחילה

כל התרבות, הרכילות והבידור - עכשיו באינסטגרם!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר