צילום: //

פלאפל צנעני: פשוט מותג מנצח

רק לפני שלושה חודשים פלאפל צנעני זכה בתואר הפלאפל מספר אחד בישראל ע"י תוכנית ברקוד לאחר ביקורת פתע שנערכה במקום והממצאים היום כדלקמן. כל הפרטים בפנים

בשיתוף ברק רום

שוחחנו עם קובי מצליח שהיה במקום ובין ביס אחד לשני אמר הוא לנו:

” לפחות פעם בשבוע אני מגיע לכאן לאכול מנה טובה ובריאה של פלאפל אמיתי.

זה הניקון במקום, זה היחס הלבבי של העובדים וכמובן, זה הטעם, אין פלאפל טעים יותר ממנו, באחריות”.

צילום: טל אקוקה

מי שמנהל את הסניף היחידי של פלאפל צנעני באשדוד הוא שי כרמי.

לפני 36 שנה אחיו הגדול של שי הקים את הסניף הראשון של פלאפל צנעני .

לאחר 7 שנים של הצלחה כאשר מספר הלקוחות גדל יותר ויותר, החליטו השניים ביחד לעבור למקום חדש גדול יותר ובמיקום מרכזי.

משנת 2001 שי לקח את המושכות הראשיים של העסק והוא מספר:

“בפלאפל צנעני כל כדור פלאפל שתקבלו נעשה באותו יום  זאת על מנת לשמור על הטריות והטעמים המיוחדים .

רק הידיים שלי נוגעות בכדורי הפלאפלים ולא על ידי אף אחד אחר, גם אם זה אומר שאני נמצא בעסק בכל יום מחדש, כי את המתכון המנצח אני לא מוכן להעביר למישהו אחר.

קבלת פנים שלנו היא כדור לכל לקוח ביד”.

כל סלטי הבית שנמצאים כאן בשפע נעשים ונקצצים בכל יום מחדש עם ירקות טריים ורטבים שגם הם מוכנים בהכנה ביתי .

אי אפשר להתעלם מהפיתות התימניות שהם עבודת יד.

פיתות חמות וטריות והתערבות של כדורי הפלאפל והסלטים הופכים כל ביס לטעם גן עדן.

שי המשיך לספר לנו:

גם הטחינה שלנו שונה משאר מקומות, יש לה טעמים עזים.

מעבר לניקון שאנחנו שומרים עליו באדיקות, הצ’יפס אינו ספוג בשמן , כך שאין ממה לחשוש ממנת צ’יפס בתוספת לפלאפל”.

אופן ההכנה פתוח לכולם וזה מהפנט לראות באיזו מקצועיות ודיוק כל המאכלים נעשים ומוגשים לסועדים.

פלאפל צנעני מעניק שירות משלוחים למוסדות, אירועים של משרדים וכל דורש במנות גדולות כאשר המקום והאוכל הוא כשר למהדרין.

לפני שעזבנו את המקום שבעים ומחוייכים ביקשנו משי להגיד לנו כמה מילים אחרונות:

“עם 36 שנה של ניסיון אי אפשר להתווכח, תגיעו, תטעמו ותתמכרו “.

אם בא לכם לאכול פלאפל אותנטי עם טעם של פעם , טעמים שיזכירו לכם את הבית והילדות, תקלידו בווייז פלאפל צנעני ותקפצו לאזור ה’, יהודה הלוי 16 , אשדוד.

שעות הפתיחה של המקום בימי ראשון עד חמישי מהשעה 08:00 עד 21:00

וכדור הפלאפל הראשון יפתח לכם את התאבון.

בשיתוף ברק רום

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...