"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מסתבך: תלונות נגד אמנון אברמוביץ'

לרשות השנייה הגיעו תלונות נגד פרשן החדשות, לאחר שהשתמש בכינוי פוגע כלפי מצביעי הליכוד • הדרישה: להשעותו או להדיחו

,עודכן
התגייסות מפוארת. אמנון אברמוביץ', צילום: קוקו

15 תלונות הגיעו לרשות השנייה לטלוויזיה ולרדיו נגד פרשן החדשותאמנון אברמוביץ', על כך שהשתמש במילה "ילידים" כהתייחסות למצביעי הליכוד.

"הנערים": אין צד צודק, אין צד מנצח

פייק ניוז: השמועות שאין עליהן מחילה

מי מתחזה לקרן פלס ואקי אבני?

שערוריית דמי לובאטו: אימה דווקא בעד

המתלוננים טענו כי מדובר במילה פוגענית, והיו גם כאלה שאף דרשו להשעותו או להדיחו.

נציב התלונות ברשות, דוד רגב, בדק את הטענה ולא מצא בה פגם.

מארגון "בצלמו", שהיה בין המתלוננים, נמסר: "לצערנו הנציב בחר לדון לכף זכות גדולה מאוד את מר אברמוביץ'. אין כל ספק שמר אברמוביץ' התכוון לזלזל במצביעי הליכוד כמו עמיתתו רינה מצליח, שכינתה אותם 'עדר'.

"אנחנו נמשיך לפעול לכך שאנשי התקשורת יכבדו כל אדם ואדם, גם אם אינם מסכימים עם דעותיו הפוליטיות".

בחברת החדשות לא הגיבו.

כל התרבות, הרכילות והבידור - עכשיו באינסטגרם!

דנה נגד הכתבת: האמת על הסרטון הוויראלי

מירי מיכאלי: "הוא נופף מולי בסכין"

זילות השואה? הקעקוע החדש של טיגן

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר