נתניהו ואורנה פרץ // צילום מסך // נתניהו ואורנה פרץ // צילום מסך

צפו: נתניהו מתנצל בפני אורנה "המשעממת"

לכבוד יום הכיפורים, ראש הממשלה נפגש בלשכתו עם אורנה פרץ, לאחר התקרית בין השניים בקריית שמונה • פרץ השתתפה בסופ"ש בהפגנת תמיכה בנתניהו

ראש הממשלה בנימין נתניהו התנצל היום (שני) בפני אורנה פרץ, שאותה כינה "משעממת" במהלך ביקורו בקריית שמונה לפני כשנה. "קודם כל, אני שומע ורואה אותך ושומע את התמיכה שלך - היא מדהימה", אמר נתניהו. 

 

נתניהו חזר לאותה תקרית בין השניים: "עוד באותו בוקר בקריית שמונה כשזה היה נודע לי בדיוק שעורך הדין וחבר שלי יעקב וינרוט נפטר. אז קודם כל אני מצטער אם פגעתי בך". פרץ התנצלה אף היא בפני נתניהו: "אני מתנצלת שעשיתי את זה ביום הלא נכון". פרץ כזכור מחתה על העברת חדר המיון מהעיר. "אז למה לקחתם את המיון?", אמרה פרץ נתניהו השיב לה: "את לא מעניינת, את משמעממת אותנו", והיא ענתה בחזרה: "אני בוחרת בך וככה אתה עונה. זה זלזול".

עוד אמר לפרץ נתניהו במהלך הסולחה: "את לא משעממת". פרץ הגיעה בשבת האחרונה להפגנה בכיכר גורן בפתח תקווה והביעה תמיכה בראש הממשלה במסגרת מאבקו המשפטי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...