אריאל בית הלחמי עוזב את נבחרת העתודה
אחרי שתי זכיות באליפות אירופה עם הנבחרת הצעירה, המאמן ביקש לקחת פסק זמן מהתפקיד באיגוד הכדורסל • עמוס פרישמן יו"ר הועדה המקצועית: "כולנו מודים לאריאל על דרכו ולא רק על התוצאות"
סוף עידן: אריאל בית הלחמי סיים את תפקידו בנבחרת העתודה אחרי שתי זכיות רצופות באליפות אירופה עד גיל 20.
בית הלחמי (53), ביקש לקחת הפסקה מתפקיד באיגוד הכדורסל אחרי שנתיים גדושות ועמוסות וכעת הוא מעוניין להתרכז בעבודתו בהפועל תל אביב בה חתם בתחילת הקיץ.
כבר בקיץ שעבר, לאחר שהזכייה באליפות אירופה הראשונה בקמניץ, רצה המאמן לעזוב את התפקיד, אך המנהל המקצועי פיני גרשון שכנע אותו להמשיך. מאז הזכייה בתואר בתל אביב בחודש יולי שוחחו השניים מספר פעמים ובימים האחרונים התקבלה ההחלטה. בתקופה הקרובה צפוי האיגוד למנות מחליף שיוביל את הנבחרת באליפות הבאה שתיערך בליטא.
עמוס פרישמן, יו"ר הוועדה המקצועית של האיגוד, אמר: "כולנו מודים לאריאל על דרכו ולא רק על התוצאות. הדרך בה הנהיג את נבחרת העתודה הייתה יוצאת דופן ואני בטוח שהוא ימצא במהרה את דרכו חזרה לפעילות באיגוד הכדורסל"
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
