"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"קיבלתם הוכחה - כריסטיאנו רונאלדו השחקן הטוב בעולם"
בפורטוגל יוצאים מגדרם בעקבות הרביעייה של CR7 ב-1:5 של הנבחרת בליטא • המאמן פרננדו סנטוס: "אין אצטדיון בעולם בו לא מריעים לו, הוא הכי טוב מעולם" • רונאלדו: "באמת שאני לא חושב על הפרסים האישיים"
כריסטיאנו רונאלדו. הגדול מכולם? | צילום: רויטרס

"קיבלתם הוכחה - כריסטיאנו רונאלדו השחקן הטוב בעולם"

בפורטוגל יוצאים מגדרם בעקבות הרביעייה של CR7 ב-1:5 של הנבחרת בליטא • המאמן פרננדו סנטוס: "אין אצטדיון בעולם בו לא מריעים לו, הוא הכי טוב מעולם" • רונאלדו: "באמת שאני לא חושב על הפרסים האישיים"

מערכת ספורט היום
, עודכן

כריסטיאנו רונאלדו אומנם אוטוטו כבר בן 34, אבל הפנומן של יובנטוס שוב הוכיח אמש (שלישי) כי הוא לא מתכוון לאבד את התיאבון. CR7 התפוצץ עם לאפחות מרביעייה ב-1:5 המוחץ של פורטוגל וליטא,במסגרת הניצחון החשוב במסגרת המחזור השישי במוקדמות יורו 2020.

רונאלדו, שחגג דווקא על חשבונו של שוער הפועל ב"ש ארנסטס שטקוס, העלה את מאזן שעריו בנבחרת ל-93 שערים ב-160 הופעות וכעת הוא רחוק 17 שערים בלבד מהשיא של כל הזמנים בחסות עלי דאהי האיראני.

גיבור הערב סיכם את הערב בו הבקיע שלושער בפעם ה-54 בקריירה: "אני פשוט מרגיש נפלא, זו גאווה לייצג את הנבחרת. אני מאוד שניצחנו ולא רק על השערים שכבשתי. הנבחרת השתפרה משמעותית בשנתיים האחרונות. אני לא חושב על הפרסים האישיים, השערים שלי הם פשוט תוצאה של עבודה טובה כקבוצה. לא אשקר, אני אוהב לכבוש כמה שיותר".

מאמן פרננדו סנטוס לא חסך במחמאות: "אין ספק שמדובר בשחקן הטוב בעולם, זו הייתה עוד הוכחה מוחלטת לעובדה הזאת. אם יש משחק בו רונאלדו לא מבקיע זה לחלוטין מוזר. הוא מספק הוכחות לכך בכל פעם באופן מוחלט. אין אצטדיון בעולם בו לא מריעים לו, כי הוא פשוט הטוב ביותר שיש”.

המאמן הפורטוגלי המשיך בפרגונים: "אין ספק שהכל הנבחרת עוזרת לכריסטיאנו להצליח, אבל מדובר באמת בשחקן לא רגיל. ניצב מולי כיום כוכב מזן אחר. עוד כשהוא היה ילד הלכתי אותו לראות ב-2003 במדים של ספורטינג ליסבון. כבר אז הוא היה כוכב".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...