"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הגיעה: סקודה סקאלה

הקומפקטית החדשה של סקודה מתחילה את דרכה המקומית. החל מ-118,000 שקלים

, עודכן

סקודה מתחילה לשווק בישראל את הסקאלה, מכונית המשפחתית הקומפקטית החדשה מתוצרתה. המכונית, המבוססת על הפלטפורמה המוכרת של הפולו והאיביזה, מציעה מימדים גדולים משל שתי אלו. האורך הכללי, ארוך ב-10 ס”מ משל הגולף לדוגמה.


עוד מאוברדרייב >>>


בכל הקשור להנעה, תגיעה אלינו הסקאלה עם שילוב מנוע-גיר אחד כרגע. מנוע בנפח 1.0 ל’ המפיק 115 כ”ס מוכר מדגמים אחרים בקונצרן פולקסוואגן, כך גם התיבה הרובוטית כפולת-המצמדים בעלת 7 יחסי-העברה.



כרגע גרסה אחת בלבד. סקודה סקאלה


הסקאלה מוצעת כאן כרגע גם ברמת גימור אחת, אמבישן שמה. בכל הקשור לאביזרי נוחות אפשר למצוא כאן מסך מרכזי בגודל 8 אינץ’, חלונות אחוריים כהים, גלגל הגה קטום ומצופה עור, מערכת מולטימדיה מקורית המאפשרת התממשקות לטלפון הסלולרי ועוד.




בכל הקשור באביזרי בטיחות מציעה הסקאלה מפרט עשיר למדי הכולל, בין השאר, בקרת שיוט אדפטיבית, בלימה אוטונומית ומערכת למניעת סטייה מהנתיב. מחירה של סקודה סקאלה נקבע כאן על 118,000 שקלים כשאפשרויות הנעה נוספות צפויות להגיע לכאן בקרוב.


טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר