"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
יותם ארונוביץ: "באתי אני, לטוב ולרע"
זמן קצר לאחר שהודח מ"מאסטר שף", שיתף יותם ארונוביץ בחוויותיו מהמסע • "הופתעתי קצת מעוצמת הרגשות שיש לאנשים סביב הצפייה בתוכנית"
יותם ארונוביץ

יותם ארונוביץ: "באתי אני, לטוב ולרע"

זמן קצר לאחר שהודח מ"מאסטר שף", שיתף יותם ארונוביץ בחוויותיו מהמסע • "הופתעתי קצת מעוצמת הרגשות שיש לאנשים סביב הצפייה בתוכנית"

עמי פרידמן
, עודכן

לאחר שהגיע לשישייה האחרונה בגמר עונתה הנוכחית של "מאסטר שף" והודח בתכנית ששודרה אמש (ב'), המתמודד הפופולרי יותם ארונוביץ פרסם פוסט בפייסבוק, בו הוא מתאר את חוויותיו כאושיית ריאליטי וכמודח טרי.

שחר מ"מאסטר שף": "אני טעם נרכש"

אופירה לא נחה: "אמון זה כמו נייר"

גילי נגד אופירה: "אני נגעל ממך"

אופירה ואייל גולן: הציטוטים הגדולים

25 שנה ל"חברים": פרויקט מיוחד

בסטטוס שכתב תחת הכותרת "וידוי של פליט ריאליטי" כתב ארונוביץ: "נרשמתי (לתכנית) במעין גחמה של רגע. לא תיארתי לעצמי שאגיע לאן שהגעתי.. אני לא הבשלן הכי טוב שאני מכיר, ובקרב משתתפי התכנית יש בטח בשלנים טובים ממני. אבל בחייאת, זו טלוויזיה. זה יותר מבישול".

ארונוביץ, 39, סיפר כי היה חרד לאופן בו יוצג בפריים טיים הטלוויזיוני. "הצפייה בעצמך היא לא קלה בהתחלה, אבל בגדול אני מרוצה", כתב. "באתי פתוח, ובאתי 'אני'. לטוב ולרע. אני חושב שבגלל זה בסוף אני מרוצה מהתוצאה. הופתעתי קצת מעוצמת הרגשות שיש לאנשים סביב הצפייה בתוכנית. ממהרים לאהוב, ממהרים להעיר, ממהרים לשנוא ולהעביר ביקורת קטלנית. הרוב לא הגיע אלי, כי את האהבה והפרגון אני מקבל בבית מהסביבה הקרובה. אבל לחוות את הרשתות החברתיות על יתרונותיהן וחסרונותיהן היה שיעור מאלף. לא יודע אם אצליח ליישם את כולו, אבל אשתדל".


"הצפייה בעצמך היא לא קלה בהתחלה, אבל בגדול אני מרוצה". יותם // צילום: איתן ברנט

חרף היותו אחד המתמודדים הבולטים ב"מאסטר שף", ארונוביץ נאלץ לאכזב את צופיה והודיע כי אלה לא יוכלו לאכול ממטעמיו בקרוב. "(אני) חוזר לחיים הקטנים והפרטיים שלי", כתב. "בלי סדנאות, בלי eatwith ובטח שבלי לפתוח מסעדה. אוכל הוא אהבה שלי שבמרכזה היכולת לגרום טוב ועונג לאחרים ולעצמי".

המתמודד הרגשן הפגין גם מעט מודעות עצמית בכל הנוגע לחיי המדף של פליט הריאליטי הממוצע: "לכל מי שביקש חברות וסירבתי, זה לא אתם, זה אני. הפרטיות והאנונימיות עדיין חשובות לי (אני יודע שכרגע זה נשמע מצחיק אבל במהירה אשכח)". את דבריו חתם ארונוביץ בציטוט משירו המפורסם של פרנק סינטרה: "I did it my way".

ארונוביץ, יועץ בנקאי' נשוי ואב לשלושה ילדים, הודה במהלך התכנית כי לא חשב שיתקדם בה רבות וכן שהגיע בשביל החוויה. הוא נחשב לאחד מחביבי הצופים, אף שנאלץ לעמוד לא אחת במשימות ההדחה, אליהן מגיעים אלו שהמנות שבישלו לא עמדו בסטנדרטים שהציבו השופטים.

כל הנתונים הכי מעניינים על "חברים"

רוצים להשאר מעודכנים? בואו לאינסטגרם

בואו לבחור את הפרק הכי טוב של "חברים"!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...