"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

טרגדיה בירושלים: שיפץ מרפסת ונפל אל מותו

גבר שביצע שיפוצים במרפסת בקומה הרביעית בבניין, נפל • צוות מד"א ניסה לבצע בו החייאה, אולם נאלץ לקבוע את מותו

,עודכן
צילום אילוסטרציה: גדעון מרקוביץ'

שוב, תאונת עבודה שגובה חיי אדם: גבר בן 40 שעסק בשיפוצים נפל היום (חמישי) אל מותו מבניין ברחוב משה זאב פלדמן, בשכונות מקור ברוך בירושלים. חובשים ופרמדיקים של מד"א שהגיעו למקום ניסו לבצע בו פעולות החייאה, אולם פגיעותיו היו קשות והם נאלצו לקבוע את מותו בתוך זמן קצר.

מתחקור ראשוני שביצעה משטרת ירושלים עולה החשד, שהאיש עבד במרפסת בקומה הרביעית בבניין מגורים הנמצא בשלבי הרחבה. מסיבה שאינה ברורה עדיין, הוא נפל אל מותו. חוקרי משטרת ישראל שהגיעו למקום עיכבו לחקירה שלושה בני אדם שהיו במקום בעת ההתרחשות.

חובש רפואת חירום רכוב על אופנוע מד״א זאבי הנפלינג: ״כשהגענו למקום ראינו את הפצוע שוכב בסמוך לבניין מגורים, ואזרחים במקום סיפרו לנו שהוא נפל בזמן שעבד בשיפוצים במרפסת הקומה הרביעית. הוא היה מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה, וסבל מחבלות קשות בגופו. התחלנו מיד בביצוע פעולות החייאה מתקדמות, שבסופן נאלצנו לקבוע את מותו״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר