"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"הקפאת פרויקט ליקית - בכייה לדורות"

ראשי רשויות בדרום כועסים על החלטת הרמטכ"ל לעצור את העברת קריית המודיעין לנגב • רוביק דנילוביץ': "אי אפשר לוותר על הפרויקט"

,עודכן
ליקית, צילום: דודו גרינשפן

על פי התכנון המקורי, קריית המודיעין של צה"ל היתה אמורה לעבור לבסיס חדש בליקית שבדרום כבר לפני ארבע שנים - בדצמבר 2015. בפועל הפרויקט רחוק מסיום, ומרגע לרגע נראה שיותר ויותר מכשולים מונעים את המהלך החשוב הזה.

אחת המחלוקות המעיבות על הפרויקט היא הקמת קווי רכבות בין ליקית לשאר הארץ. לאחרונה הרמטכ"ל, רא"ל אביב כוכבי, הציג את התנאי הזה כייהרג ובל יעבור מבחינת צה"ל.

ראשי רשויות בדרום ובעלי השפעה נוספים עולים כעת שלב במאבק שהם מנהלים בסחבת הבלתי נגמרת סביב הוצאתו לפועל של הפרויקט.

לדברי ראש עיריית באר שבע, רוביק דנילוביץ', אי מימוש המעבר יהיה בכייה לדורות. "חייבים למצוא פתרון תחבורתי ולהמשיך בפרויקט ליקית", אמר דנילוביץ'. "זה פרויקט מחולל שינוי מאין כמותו, כלכלי, חברתי, דמוגרפי, שינוי עמוק שהנגב לא יכול לוותר עליו".

פרויקט קריית המודיעין אמור למנף את החזון של דנילוביץ' להפיכתה של באר שבע לבירת סייבר בקנה מידה עולמי. המעבר של יחידת התקשוב של חיל המודיעין לבאר שבע, שנמצא בשלבי ביצוע, והקמת קריית המודיעין, שתביא למעבר כל יחידות המודיעין והטכנולוגיה לליקית, יביאו איתם לא מעט חברות בינלאומיות גדולות שנותנות שירותים לוגיסטיים וטכנולוגיים לקריה, ויחד עם מעבר של אלפי חיילים בקבע, יבוא השינוי שדנילוביץ' כה מייחל לו ופועל לממש אותו.

לאחרונה נפגשו דנילוביץ' וראש מועצת עומר, פיני בדש, כמעט עם כל גורם אפשרי, החל מראש הממשלה, הנשיא ריבלין, ולפני ימים אחדים עם הרמטכ"ל כוכבי, כדי לקדם את הפרויקט. כוכבי ציין בפגישה איתם כי "הוא מחויב למעבר אגף המודיעין לבסיס ליקית בתנאי שתהיה רכבת ישירה, כפי שהובטח".

במכתב ששלחו השניים לראש הממשלה, הם מבקשים מנתניהו לפעול לתקצוב מסילת רכבת, כדי ליישם את החלטת הממשלה להעברת קריית המודיעין לליקית. "אנו רואים בך אחראי להצלת הנגב", כתבו.

אשת העסקים והפעילה החברתית ד"ר אסתר לוצאטו יזמה לאחרונה התארגנות של תושבים ובעלי השפעה בדרום, כדי להביא לשינוי ולהחלטת ממשלה לקדם את נושא קו הרכבת לליקית. לטובת הנושא הוקם גם עמוד פייסבוק "ישראל למען הנגב".

משרד התחבורה מתנגד, אגב, להקמת קו רכבת לליקית, לטענתו, בשל חוסר כדאיות כלכלית, והטענה העיקרית היא שבסמוך לליקית עובר כביש 6, המקצר משמעותית את זמן הנסיעה מליקית למרכז הארץ.

מצה"ל נמסר בתגובה כי: "צה"ל והרמטכ"ל תומכים ורואים חשיבות רבה בהעברת אגף המודיעין לנגב. ההליך להקמת קריית המודיעין נמשך כסדרו על פי החלטת הממשלה בנושא".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר