"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מהקולנוע לתיאטרון: אמיר וולף מספר על הדרך
אמיר וולף מונה לבמאי הבית בתיאטרון גשר, אבל הוא בכלל בא מתחום הקולנוע • "אני אוהב קולנוע תיאטרלי ותיאטרון שהוא קולנועי", מסביר וולף את החזון שלו
צילום: ישיעה פיינברג // "טעות מבורכת ונפלאה". וולף

מהקולנוע לתיאטרון: אמיר וולף מספר על הדרך

אמיר וולף מונה לבמאי הבית בתיאטרון גשר, אבל הוא בכלל בא מתחום הקולנוע • "אני אוהב קולנוע תיאטרלי ותיאטרון שהוא קולנועי", מסביר וולף את החזון שלו

מאיה כהן
, עודכן

הבמאי אמיר וולף (39) הוא בכלל בוגר החוג לקולנוע באוניברסיטת תל אביב. הוא ביים סרט ("ציפורי חול") ואף מרכז את מגמת הקולנוע בבית ספר עירוני א' בתל אביב, אבל בחודש שעבר הוא קיבל תפקיד בתחום אמנויות אחר לגמרי: הוא מונה לבמאי הבית של תיאטרון גשר.

שלא תטעו, במסגרת הדברים שעשה וולף הוא גם ביים הצגות תיאטרון. למעשה ההצגה הראשונה שביים בתיאטרון הרפרטוארי היתה בגשר, לפני תשע שנים ("איי לאב יו לנצח, אבל...") וגם בשנה האחרונה עלתה בגשר הצגה בבימויו, "משפט חוזר".

ירושלים: העירייה ביטלה קונצרטים בשבת, התזמורת שותקת

מפגן הכוח של אד שירן

ביונסה חושפת את המשקל שלה

רוצים להשאר מעודכנים? בואו לאינסטגרם

"זה נהדר מבחינתי", אומר וולף. "כל כולי הייתי בקולנוע, לא פזלתי בכלל לתיאטרון, ומדובר באיזושהי טעות מבורכת ונפלאה שקרתה במהלך הביוגרפיה שלי שנכנסתי לשם איכשהו. אני חייב לומר שכל ההנהלה בתיאטרון גשר מאוד נפתחה אלי וסייעה לי בהרחבת ההשכלה התיאטרלית שלי. אמנם למדתי תיאטרון בתיכון, אבל עיקר הניסיון שלי בתיאטרון הוא מגשר".

ומה עם העשייה הקולנועית?

"בגלל שהלו"ז שלי נחצה כרגע בין התיאטרון לבית הספר, נשאר לי מעט מאוד זמן לכתיבה. יש לי מחשבה כל הזמן איך להביא את הדור הצעיר הזה לתיאטרון. אני חושב שמשהו באינטרדיסיפלינאריות של התיאטרון והקולנוע יכול להביא את הדור הזה למושבי התיאטרון".

את האינטר דיספלינריות הזאת הוא יישם בהצגה "משפט חוזר". "זו היתה הזדמנות לעשות הצגת מתח בעידן נטפליקס", הוא אומר. "התיאטרון התחבר לי עם הקולנוע, וזה איפשר לי לשלב את שתי התשוקות הגדולות שלי. אני אוהב קולנוע שהוא תיאטרלי ותיאטרון שהוא קולנועי".

במסגרת תפקידו יהיה וולף מעורב בבניית הרפרטואר של תיאטרון גשר, יפתח במאים צעירים ויהיה אחראי על פרויקטים מיוחדים. "אני עוד לא יודע מה יהיה הפרויקט הבא, יש כמה הצעות שאנחנו בוחנים", הוא אומר.

הבוזגלוס בדרך ל"הישרדות VIP"

כבר לא בארון: 28 סלבס שהפתיעו אותנו

הסיקור המלא: עומר אדם בפארק הירקון

תכירו: החברה החדשה של בן-אל תבורי

מצליחים לזהות את כוכבת הריאליטי?

הכבאים: לא נשתף פעולה עם ליהיא גרינר

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...