"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ילד ברח לאימו ונלכד במסוע המזוודות
שנייה של חוסר תשומת לב מצד האם הספיקה ללורנצו הבן הצעיר שטיפס על מסוף המזוודות ונלכד בו • ה"מסע" שלו הסתיים רק כשחולץ על ידי אחד העובדים
אילוסטרציה // צילום: GettyImages

ילד ברח לאימו ונלכד במסוע המזוודות

שנייה של חוסר תשומת לב מצד האם הספיקה ללורנצו הבן הצעיר שטיפס על מסוף המזוודות ונלכד בו • ה"מסע" שלו הסתיים רק כשחולץ על ידי אחד העובדים

אסף גולן
, עודכן

אדית וגה בסך הכל רצתה לצאת לטיול משדה התעופה הבינלאומי הרטפילד-ג'קסון באטלנטה. אלא שבשלב שהיא הדפיסה את כרטיס הטיסה שלה עבור המטוס, החליט בנה הקטן לורנצו שסתם לטוס זה משעמם והוא צריך קצת יותר אתגר.

לכן, הוא טיפס להנאתו על מסוע המזוודות של הנוסעים ופשוט המשיך איתו אל תוך הפיר שבו מאוחסנות המזוודות. אדית, שראתה את בנה, נלחצה מאוד וקראה לעובדי חברת התעופה שיעזרו לה.

"צעקתי, קראתי לעובדי המזוודות, רציתי לקפוץ בעצמי על המסוע אבל נאסר עליי", היא סיפרה. בינתיים לורנצו הצעיר המשיך על המסוע בשלווה, עד אשר נפל לתוך הפיר שבו נארזות המזוודות לטיסה.

שניות לאחר נפילתו הבחין בו אחד העובדים שתפקידו למיין ולהעביר את המזוודות וחילץ אותו כשידו שבורה. ולאונרדו הצעיר אושפז בבית החולים.

"צרחתי כמו משוגעת, התחרפנתי ממש. אני רק מקווה שלפחות הוא נהנה ממה שקרה". כך או כך, בעקבות המקרה נפתחה חקירת משטרה סביב השאלה כיצד קורה שילד יכול לעלות ככה על המסוע בלי שיש השגחה. נראה שבאותו רגע לא היה באמת איש במקום והמשטרה עם שדה התעופה, בודקים אם מדובר בהתנהלות תקינה. חברת התעופה ספיריט איירליינס, שבה התרחש האירוע, פרסמה בינתיים התנצלות בפני האם ובנה ואיחלה לו החלמה מהירה. כמו כן, הודיעה כי תפיק לקחים מהמקרה ותפעל כדי שלא יקרה שנית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...