"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בכר: "צריכים למנוע מהם לכבוש"
לקראת המשחק הביתי נגד קייראט בסיבוב השני של הליגה האירופית, מאמן הפועל ב"ש דרוך: "לא יודע מי פייבוריטית"
צילום: לירון מולדובאן // בכר, הערב

בכר: "צריכים למנוע מהם לכבוש"

לקראת המשחק הביתי נגד קייראט בסיבוב השני של הליגה האירופית, מאמן הפועל ב"ש דרוך: "לא יודע מי פייבוריטית"

ליאב נחמני
, עודכן

לאחר שהצליחה לגבור על לאצ'י האלבנית בסיבוב המוקדמות הראשון של הליגה האירופית, תעלה מחר הפועל ב"ש לעוד משחק ביתי בסיבוב השני נגד קייראט הקזחית באצטדיון טוטו טרנר (20:30). ב"ש שנפרדה היום משחקנה, חאתם עבד אלחמיד שעבר רשמית לסלטיק, ערכה מסע"ת אליה הגיעו מאמן הקבוצה, ברק בכר והבלם הפורטוגלי, מיגל ויטור.

בכר וקבהא באימון המסכם, הערב // צילום: לירון מולדובאן

בכר אמר על אלחמיד: “שמחים ששחקן שלנו חותם במועדון פאר”, אמר בפתח דבריו המאמן ברק בכרעל חאתם עבד אלחמיד שחתם בסלטיק. “שיחקנו שם מולם ויודעים מה האווירה שיש שם. עבד אלחמיד שיחק בקבוצות ועשה אצלנו קפיצת מדרגה מאוד גדולה".

על המשחק מחר: "אני לא יודע מי אנדרדוג או פייבוריט, אבל קייראט ניצחה במשחק האחרון את הקבוצה מהמקום הראשון בליגה שלה. אנחנו נוכל לנצח בזכות הקהל, הגישה הנכונה והטקטיקה. צריכים להשתפר בכמה אלמנטים מהמשחקים האחרונים, זו קבוצה שכובשת הרבה, יש לה שחקנים מוכשרים בחלק הקדמי. צריכים למנוע מהם שער חוץ יקר עבורם, צריכים לעצור אותם, כי הם מבקיעים הרבה ולנצל את החולשות שלהם. אנחנו צריכים לנצל דברים פחות טובים אצלם, עובדים על זה ונקווה שנעשה את זה במשחק.

גולדברג, ביטון וזריהן, הערב // צילום: לירון מולדובאן

עוד הוסיף בכר: "המטרה שלנו היא להשיג תוצאה טובה לקראת ההמשך, אני חושב שמעבר לשחק כזה או אחר, מוכשר ככל שיהיה, אנחנו לא מתמקדים רק בו, אלא בכל הקבוצה. הם נמצאים בכושר טוב וננסה למנוע מהם להבקיע. כרגע אנחנו מתמקדים רק במשחק הזה, זה הכי חשוב. הניצחון על מכבי חיפה ב-9 שחקנים בגביע הטוטו? זה היה רבע הגמר, משחק רשמי, היה ברור שחשוב להיראות טוב, עם איך שהמשחק התפתח רצינו לנצח וזה יתן לנו ביטחון להמשך”.

ויטור, הערב במסע"ת // צילום: לירון מולדובאן

מיגל ויטור בלם הקבוצה הוסיף על מאמנו: “יש לנו הרבה שחקנים חדשים, יודעים שלוקח זמן להתחבר, אבל עכשיו הכי חשוב זה להביא תוצאות בשלב הזה ואני רואה שמכאן והלאה החיבור בינינו ישתפר. השחקנים רוצים להוכיח את עצמם, לעבור עוד שלב ולהתקדם. דיברנו על ההתקפה של קייראט אתמול, החולשה שלהם גם ידועה לנו, אבל הם פיזיים ועם התקפה חזקה ואנחנו ננסה לדבוק במשחק שלנו ולנצח. לא שיחקתי הרבה בעונה שעברה, אבל הייתה לי הפסקה ארוכה ועבדתי רבות, אנחנו מתרכזים בהווה והעתיד לא בעבר".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...