"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ההתאחדות לכדורגל הודיעה: בני סכנין הורדה לליגה א'
הקבוצה לא עברה בבקרה התקציבית ולא הגישה את המסמכים והערבויות הנדרשים • במועדון מתכוונים לערער • "גם לבית"ר ולמכבי ת"א היו מתייחסים ככה?"
צילום: אנצ'ו-גוש ג'יני // בסכנין הבהירו: "מנסים למכור שחקנים כדי להעמיד תקציב"

ההתאחדות לכדורגל הודיעה: בני סכנין הורדה לליגה א'

הקבוצה לא עברה בבקרה התקציבית ולא הגישה את המסמכים והערבויות הנדרשים • במועדון מתכוונים לערער • "גם לבית"ר ולמכבי ת"א היו מתייחסים ככה?"

ליאב נחמני
, עודכן

ההתאחדות לכדורגל הודיעה הבוקר (רביעי) כי בני סכנין הורדה לליגה א' מאחר והיא לא עברה בבקרה התקציבית. במועדון מתכוונים לערער על ההחלטה. ביום חמישי האחרון ניתנה ארכה לסכנין שהתבקשה להגיש את כל המסמכים והערבויות לבקרה התקציבית עד אתמול, אך זה לא קרה.

אתמול בשעות הצהריים ביקשה בקבוצה ארכה להסדרת המסמכים, אך לטענת הבקרה זה קרה מאוחר מדי. יחד עם זאת, לקבוצה שירדה העונה מליגת העל יש עדיין אפשרות לערער על ההחלטה ואם גם הכספים יגויסו לא מן הנמנע כי ההחלטה תשתנה.

גורם בהנהלת סכנין אמר הבוקר ל"ישראל היום": "מעניין אם גם למכבי ת״א או בית''ר ירושלים היו מתייחסים כך. אם יש קושי מסוים אז ישר מורידים ליגה? אנחנו מנסים למכור שחקנים כדי להעמיד תקציב אבל לא נותנים לנו זמן כדי לעשות זאת".

בסכנין אף פרסמו תגובה רשמית להורדת הליגה בה נכתב: "אכן נדרש המועדון על ידי הבקרה לספק אישורים על תשלום התחייבויות על העונה שחלפה, ונדרשו עוד מסמכים נוספים בתחום הבקרה. אתמול הגישה הנהלת המועדון בקשה לארכה עד ליום ראשון הקרוב, הנהלת המועדון מאמינה שכן תמציא את הדרישות ותפקיד אותם בבקרה. אנו מאוד מסופקת ברמה המקצועית מההתנהלות של השחקנים והסגלל המקצועי במחנה האמונים ומאמינים שהדברים יבואו לידי ביטוי בתוצאות של המשחקים הרשמיים".

הקבוצה מהמגזר תנסה למכור בהקדם את הקשר פיראס מוגרבי תמורת סכום של כ-500 אלף שקל, כסף שיעזור מאוד לפתוח את העונה ולהעביר את התקציב בבקרה. עם זאת, אין כרגע קבוצה שמעוניינת לרכוש את מוגרבי בסכום הזה.

מוגרבי. כרגע אין קופצים על המציאה // צילום: אלן שיבר

בקיץ הנוכחי עברה בבקרה התקציבית לידיה של רו"ח סיגלית סייג שהקשיחה את עמדות הגוף המפקח על מנת שמקרים כמו פירוק קבוצות כפי שהיה בשנים האחרונות לא ישוב על עצמו. לקבוצות נשלחו כבר בסוף העונה שעברה רשימת נהלים חדשים שחלים כבר בתקציב עונת 2019/20.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...