"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מזג האוויר: יותר חם, יותר מדוזות
אם חשבתם לברוח מהחום הכבד ולהצטנן בים, כדאי שתחשבו שוב • "מים צורבים" הוכרזו מצפון ועד דרום • איפה יש מדוזות ומתי צפויה ההקלה בעומסי החום?
לברוח לים זו לא אופציה טובה במיוחד לנוכח המדוזות // צילום (ארכיון): לירון מולדובן // לברוח לים זו לא אופציה טובה במיוחד לנוכח המדוזות // צילום (ארכיון): לירון מולדובן

מזג האוויר: יותר חם, יותר מדוזות

אם חשבתם לברוח מהחום הכבד ולהצטנן בים, כדאי שתחשבו שוב • "מים צורבים" הוכרזו מצפון ועד דרום • איפה יש מדוזות ומתי צפויה ההקלה בעומסי החום?

דן לביא
, עודכן

לאחר שאתמול חלה עליה נוספת בטמפרטורות ועומסי החום היו כבדים ברוב אזורי הארץ, היום (שישי) יהיה חם ויבש בהרים ובפנים הארץ, והביל במישור החוף. תחול הקלת מה בעומס החום אך עדיין יוסיפו לשרור עומסי חום כבדים ברוב איזורי הארץ. ואם חשבתם להצטנן בים, חשבו שוב -המדוזות עדיין כאן.

מ"מטאו טק" נמסר, כי בשבת תורגש מגמת ההתמתנות, יהיה מעונן חלקית וייעשה נאה. תחול ירידה ניכרת בטמפרטורות והן תשובנה להיות רגילות לעונה. בנוסף, תחול הקלה בעומסי החום ויהיה קצת יותר נוח. ביום ראשון יהיה מעונן חלקית עד בהיר עם עליה קלה בטמפרטורות. בשני יהיה מעונן חלקית עד בהיר והטמפרטורות תהיינה ללא שינוי ניכר.

ומה לגבי המדוזות? המכון לחקר ימים ואגמים דיווח אתמול רשמית על "מים צורבים" מאשקלון בדרום ועד לאכזיב בצפון. המדוזות עצמן אגב, נמצאות במרחק של כ-300 מטרים מהחופים אולם רבות מהן נפלטות אל החופים.

מדוזות בחוף אשדוד // צילום: יהודה פרץ

בפועל, קיימת סכנת צריבה ממשית בכל החופים, יש לשים לב לפני הכניסה למים ולהגיע לחוף עם אמצעי הגנהמתאימים (לייקרה ארוכה, קרם מרגיע, קצף גילוח). במהלך בימים הקרובים אף צפויה עלייה במספר המדוזות שיגיעו לקו החוף. עם זאת, הבשורה הטובה היא כי ברוב המקרים נשארים נחילי הענק בחופינו בין שבועיים לשלושה, כך שככל הנראה באוגוסט מכת המדוזות תהיה מאחורינו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...