"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הפיצה הירושלמית הוכתרה לאחת הטובות בעולם

פיצה קראפט, שנפתחה לפני פחות משנה בשוק מחנה יהודה, הוכתרה על ידי מבקרי בלוג פיצות עולמי ויוקרתי כאחת הפיצות הטובות שטעמו

, עודכן
צילום: אסף קרלה // פיצה קראפט

הישג מרשים לפיצה קראפט, הפיצריה הכשרה למהדרין שנפתחה לפני פחות משנה בשוק מחנה יהודה. בית הפיצה, אותו הקים הזוג מירי ודוד קפלן, הוכתר על ידי מבקרי בלוג הפיצה העולמי "50 top pizza" כאחת הפיצריות הטובות בעולם בעיניהם.

הפיצה, כאמור, הוקמה לא מכבר על ידי בני הזוג שמתמקדים לדבריהם בחומרי גלם איכותיים. על בצק המחמצת ממנו עשויה הפיצה, עמלים עובדי המקום במשך כשלושה ימים, רוטב העגבניות נעשה במקום עם תבלינים טריים ובהתאם לעונה. אותו הדבר גם לגבי גבינות המוצרלה בהם משתמשים בזמן האפייה.

פיצה קראפט // צילום: אסף קרלה

קוטר מגש הפיצה הוא כ-50 סנטימטרים ומחיר מגש בממוצע הוא כ-90 שקלים. ישנן גם אופציות טבעוניות וצמחוניות בהן פיצה ללא גבינה בתוספת רוטב מיוחד ומגוון ירקות בהם סלק צלוי, מיקס פטריות או בטטה בסויה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר